Kad se dohvate Strelac i Vodolija, krevet ne ostaje u jednom komadu! Ovo su najvatrenije horoskopske kombinacije

Medju nekim horoskopskim znacima postoji toliko jaka hemija da garantuje noć punu strasti i uzbuđenja

  • 0

Neki horoskopski znaci su jednostavno stvoreni jedni za druge, hemija među njima je neverovatna i to se ne može ignorisati. Ponekada je dovoljno samo da se pogledaju i odmah znaju šta je sledi.ž

Zvezde otkrivaju: Evo šta svaki znak tačno misli kada vam kaže - VOLIM TE

Horoskop otkriva najveću grešku koju svaka žena pravi prilikom oralnog seksa

Ovo su horoskopski znaci koji, kada se sastave, prave vatromet u spavaćoj sobi.

Ovan i Blizanci

Temperamentnim i vatrenim Ovnovima savršeno odgovaraju Blizanci. Ovnovi vole akciju i izazove, a kod Blizanaca toga nikada ne manjka i vrlo lako ih mogu uzbuditi i dovesti do ludila.

Svojom harizmom i inteligencijom, Blizanci i će Ovna uvek držati zainteresovanim, a ljubav Blizanaca prema eksperimentisanju i Ovnova spremnost za akciju savršena su kombinacija. Ovaj par takođe ima potencijala i za vrlo uspešnu vezu.

Bik i Škorpija

Ove dve suprotnosti se jako privlače. Strastvenost i tajanstvenost Škorpije je ono što magnetski privlači jednog senzualnog Bika koji će uvek želeti da istraži šta se krije u dubini.

S druge strane, Škorpijama će biti neodoljivo interesantna Bikova smirenost i pomalo nedokučiva ličnost, pa će se truditi da ga osvoji i oseti njegovu strastvenu stranu. Hemija koja postoji između ova dva znaka garantuje najvrelije strasti.

Rak i Jarac

Za naizgled hladnog i suzdržanog Jarca, Rak je pravi bingo u krevetu jer u seks unosi emocije i budi ono najdublje u Jarcu. Rak nije uvek strastven, ali je Jarac taj koji će mu pružiti sigurnost i tada će se osećajni Rak prepustiti strastima. Njihovi suprotni karakteri se itekako privlače, a vrlo često nisu ni svesni koliko je jaka hemija između njih.

Foto-ilustracija: Profimedia

Lav i Vaga

Lepoj i šarmantnoj Vagi Lav bi priredio nezaboravni doživljaj u krevetu.

Uzbuđenje i vatromet u seksu bi s njim bili za pamćenje, a s druge strane, Vaga tačno zna kako i šta da uradi da podgreje strasti i kako da pruži seks pun strasti i romantike.

Devica i Ribe

Ribe vrlo dobro znaju kako da opuste pedantnu Devicu, koja je vrlo sitničava i suzdržana. One znaju kako da pronađu nit koja bi Devici skrenula pažnju s nebitnih stvari i usmerila je da se potpuno prepusti seksu.

Devica će želeti da uzvrati apsolutno zadovoljstvo, a Riba će biti oduševljena strastima koje bi osetila. Ribe imaju bogatu i drugačiju maštu na koju bi Devica znala uzvratiti svojom energijom.

Strelac i Vodolija

Neobična Vodolija voli inovacije svuda, pa tako i u krevetu, a kako je Strelac vrlo inovativan, znao bi savršeno da je iznenadi svojim umećima. Strelcu je vrlo interesantan Vodolijin drugačiji doživljaj seksa i ljubavi, a seks između ova dva znaka bi uvek bio drugačiji i jednako dobar.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA