EROTSKA BIBLIJA: Afrodizijaci i poze iz drevne Kamasutre

Seks je vrhunski užitak ali čini vam se da je vaša strast potisnuta, i da ste tek na pola puta do eruptivnog orgazma i prožimajućih talasa zadovoljstva. Vreme je za lekcije i mnogo praktičnih vežbi!

  • 2

Svaka priča o vrhunskom seksu polazi od Kamasutre, seksualne Biblije, prvog erotskog priručnika  iz vremena drevne Indije. Još pre dva milona godina Indijci su znali ono što danas zaboravljamo – seks je božansko zadovoljstvo ali dostići ga neophodno je ovladati seksualnom psihologijom, posvetiti se svakom deliću tela voljene osobe i uvek imati na umu da je u seksu apsolutno sve dozvoljeno!

U sedam delova knjige, podeljenih u 36 poglavlja opisana je do detalja  umetnost zavođenja, ženskog orgazma, oralnog i analnog seksa kroz 200 različitih pozicija, pa možete izabrati da li ćete u ljubavi uživati sedeći, stojeći, ležeći, u vodi ili bukvalno viseći u vazduhu.

Ako ste pomislili da ova knjiga važi samo za doba drevne mudrosti i da ne biste mogli ove čudne savete da upotrebite u svom krevetu, varate se.

Činjenica, u početku vam poređenje veličine muškog polnog organa sa životinjama može delovati totalno nelogično, ali ako malo uđete u filozofiju shvatićete da autor filozof Vatsjajana s pravom govori da samo kompatibilni partneri sa sličnim nivoima seksualnosti mogu dostići vatromet strasti.

Afrodizijaci

U erotskoj Bibliji pominju se i seksualne igračke, predmeti erotskog zadovoljstva koji mogu povećati užitak, ali i sado-mazo igrice sa ulogama gospodara i njegove robinje.

Vatsjajana smatra da afrodizijaci imaju veliku moć. Pored magijskog delovanja koje vam može pomoći u osvajanju i slamanju srca, pravilnom kombinacijom začina i napitaka možete postići neverovatnu seksualnu energiju, što naročito važi za žene koje postaju aktivne tokom cele noći.


Kamasutra predlaže da otvorite sva svoja čula, ostvarite apsolutnu konekciju sa partnerom, i fokusirate se na vođenje ljubavi a ne sam čin postizanja orgazma.

Stoga je najbolje da erotsku igru započnete tako što se sa partnerom gledate licem u lice. Ova poza olakšava ljubljenje i preporučuje se onima  koji su vođenje ljubavi usavršili do nivoa tantričkog seksa.

Za one kojima je cilj začeće, Vatsjajana objašnjava u kom polažaju žena treba da bude kako bi zatrudnela i povećala mogućnost začeća čak i nakon ejakulacije.

Ako pažljivo čitate, videćete da Kamasutra preporučuje baš sve što ljudi mogu poželeti u seksualnom smislu pa i nešto agresivniji, divlji seks. Za ovaj vid uživanja neophodno je dobro se pripremiti kako bi partneri bili upoznati sa pravilima igre.

Prenosimo vam tri poze Kamasutre koje će oboma omogućiti orgazam za pamćenje.

Dijamant

Ovaj položaj  se može  izvesti na bilo kojoj čvrstoj podlozi, recimo na stolu ili podu. Muškarac i žena su okrenuti jedno prema drugom. Žena leži na leđima, dok su joj ruke podignute iznad glave, a jedna noga je na njegovom ramenu.

Muškarac sedi između njenih nogu, s tim što mu je jedna noga ispružena pored njenog tela, a druga na njoj. Položaj u kojem se direktno gledaju još više će uzbuditi i ženu i muškarca.

U vrtlogu strasti

Partner sedi na krevetu dok mu dama prilazi odozgo i seda na njega tako da mu je okrenuta leđima.

Ona bi trebalo da se malo nagne ka napred kako bi partner mogao da penetrira s leđa, pri čemu je rukama drži za struk ili grudi. Ova poza idealna je za žene koje ne mogu tako lako da dožive orgazam jer je stimulacija klitorisa konstantna.

Vetrenjača

Budete li se jednog dana osećali luckasto i spremno na akrobacije, obavezno probajte položaj vetrenjače.

Žena leži na leđima s lagano raširenim nogama dok partner treba da legne na nju tako da mu glava gleda na njena stopala. Žena će kod položaja vetrenjače za vreme odnosa osećati intenzivne podražaje na klitorisu, koji će njen partner stimulisati svojim telom.

Sve tajne vrhunskog vođenja ljubavi možete saznati u knjizi Kama Sutra: Senzualna žena i Zaljubljen muškarac koju po najpovoljnijoj ceni možete da nabavite ako kliknete ovde.

(Ljiljana Vučetić)

 

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Banex

    7. novembar 2012 | 20:02

    Alo bre jeste vi normalni, Homo sapiens sapiens (vrlo razuman covek) je nastao pre 100 hiljada do 35 hiljada godina, kako su ona indijci mogli znati nesto pre 2 miliona godina? Mozda 2 hiljade? :P Jer pre 2 miliona nije bilo bas svesnih bica na zemlji, cak ni predci coveka nisu bili bas svesna i inteligntna bica pre 2 miliona godina :P

  • Claudette

    4. decembar 2012 | 12:29

    a osoba koja je to rekla nije luda…pa da je hteo on bi sam reagovao, a nije zato što rauzme šta sam htela da kažem i da se ne odnosi samo na njega.Prvo dakle znamo ko je to izgovorio, ostali primenjuju ali ne izgovaraju ali si ti reagovala na izgovorenoDrugo a možda se i osetio prozvanim ali nije hteo da reaguje recimoTreće kada sam rekla iskrenost mislila sam upravo na taj deo. Ti smatraš to licemernim, a ja mislim da to licemeri nikada javno ne bi izgovorili.p.s. oni koji su te linkovali rekli su toj osobi upravo to, ala te je ispljuvala Čarolija. Zanima me drugi deo, ja ne rauzmem zašto se osećaš pogođenom što neko tamo ne svrstava ovaj tvoj blog u blog (uzgred i moj i još dosta sličnih).Taj ga ne svrstava, ali ga ja svrstavam kao i mnogi drugi. I po mojim podelama za sve blogove ima mesta i za svaki postoji kategorija.Tebe brinu oni drugi.Zašto?- zato što ti je važno njegovo mišljenje o tvom blogu- zato što smatra da je blog nešto drugo.btwKada budem rešila da kupim mobilni telefon, na primer, otići ću kod gadžeterije, ako bih da spremin nešto za obrok, otići ću kod Gage, ako rešim da se bavim skakanjem iz aviona doći ću kod tebe.Nadam se, da rauzmeš šta pokušavam da ti kažem.Prava rešenja tražim kod relevantnih osoba za to i otuda potiču sve podele blogova, i meni to uopšte ne nervira, pa htedoh da ti kažem da se i ti ne nerviraš bez potrebe.Bez ikakve zle namere.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA