U IME LJUBAVI: Kupajte se, ljudi! Smrad odbija potencijalne partnere za vezu

Neprijatan miris predstavlja indikator loše lične higijene i, bez obzira na to koliko da je neka osoba šarmantna i duhovita, sve šanse za romansu brzo će pasti u vodu, upravo zbog jezivih miomirisa

  • 1

Prema rezultatima istraživanja jednog britanskog proizvođača deterdženata, čak 80 odsto dama priznalo da ih najviše odbija smrudckanje partnera, daleko više nego loš smisao za humor ili manjak stila.

 

Neugodan zadah iz usta smeta i muškarcima i ženama, a bez obzira na to koliko su im do tada bili privlačni, drastično će ih odbiti ukoliko im smrdi iz usta. Jačem polu ipak najviše smetaju cigarete, a mnogi od njih ne podnose ni lažni ten. Pripadnici oba pola podjednako ne vole miris alkohola, ali ni smrdljiva stopala.

 

- Prijatni telesni mirisi mogu da probude u nama snažna osećanja. Na osnovu mirisa moguće je stvoriti pozitivan ili negativan prvi utisak o nekoj osobi, u zavisnosti od toga na šta vas podseća – objašnjava stručnjak za parfeme Džon Aires.

 

Muškarcima kod žena najviše smeta:

 

1. Smrad duvana

 

2. Loš zadah iz usta

 

3. Nadimanje

 

4. Alkoholno isparavanje

 

5. Smrdljiva stopala

Ženama kod muškaraca najviše smeta:

 

1. Loš zadah iz usta

 

2. Smrad od cigarete

 

3. Nadimanje

 

4. Alkoholno isparavanje

 

5. Smrdljiva stopala

 

(Hercegovina.info; Telegraf.rs)

 

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA