PUT DO PAKLA POPLOČAN JE DOBRIM NAMERAMA: Najgori ljubavni saveti svih vremena

Vaša prijateljica zna da već dugo tragate za partnerom i pokušava da vam pomogne na sve moguće načine. Koliko god da su njene namere iskrene, i da od srca želi da budete srećni, ponekad saveti i predlozi koje vam daje mogu biti u potpunosti pogrešni

  • 0

U potrazi za ljubavlju rado slušamo savete prijateljica. Iako su saveti dobronamerni, to ne znači da će vam zaista i koristiti. Otkrivamo vam nekoliko najgorih ljubavnih saveta koje nikako ne bi trebalo da poslušate.

Uzmite časove plesa

Uz ovaj savet obično ide napomena da ćete se dobro zabaviti, upoznati mnoštvo novih ljudi, a među njima, moguće je, i buduću ljubav svog života. Možda bi u romantičnim filmovima ovaj savet urodio plodom, ali u stvarnosti ćete u plesnoj školi upoznati mnogo devojaka koje su poslušale savet svojih prijateljica.

Budite otvoreni, ali ne previše

Ako želite da vam muškarac priđe trebalo bi da budete otvoreni, ali ako ste previše otvoreni, onda ćete delovati očajno. Zbunjeni? Verovatno ni sami više ne znate kako bi trebalo da se ponašate. Izveštačenost vam sigurno neće pomoći da upoznate Pravog, pa vam je sigurno jasno zašto ovaj savet spada u kategoriju onih koje bi trebalo zaobići.

Volite sebe da bi vas voleli drugi

Svakako bi trebalo da volite sebe, ali takva ljubav može biti i opasno područje. Ako na prvom sastanku previše volite sami sebe, izgledaćete umišljeno, egocentrično i bahato. A, ako ste na sastanku i šaljete signale da ste dovoljni sami sebi, nemojte očekivati drugi izlazak.

Obucite nešto crveno

Istraživanje iz 1993. godine pokazalo je da muškarce privlače žene obučene u crveno. Osim što crvenom bojom poručuju da su slobodne, takve žene kod muškaraca ujedno izazivaju potrebu za brakom. Saveti zasnovani na naučnim činjenicama ne donose uvek najbolje rezultate, jer se i naučne činjenice menjaju. Uostalom, zašto biste slušali modne savete od naučnika?!

Dajte mu šansu

Ako prvi sastanak nije bio dobar, dajte mu šansu za drugi. Zašto ne biste i treći put izašli, bolje ćete se upoznati i možda vam se ipak svidi? A, zašto se ne biste udali za njega, možda ga vremenom zavolite?! Muškarci jedni drugima nikada ne dele ovakve savete.

Ako se muškarcu ne sviđa devojka sa kojom je izašao, njegovi prijatelji će mu jednostavno reći da ide dalje. Vi ne morate odmah precrtati tipa koji vam se nije jako svideo. Ali, ako vas je užasno nervirao na prvom sastanku, nema potrebe da dogovorite i drugi.

(Telegraf.rs/Ponosna.in)


 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA