EKSTREMNI UŽITAK: Sedam vrtoglavih i veoma opasnih seks poza

Ne postoji ništa uzbudljivije od divljeg seksa koji se nalazi na granici potencijalne opasnosti. Međutim, neke od zahtevnijih erotskih poza zahtevaju posebnu fizičku pripremu i dogovor partnera. U protivnom, umesto eksplozivnog orgazma može da dođe do opasnih iščašenja, nagnječenja, preloma ili razbijene glave

  • 2

Ljudi su po svojoj prirodi radoznali, pa će se svaki par barem jednom usuditi da isproba lude poze iz seksi priručnika koji im je neko darovao na poklon. Ako ste i vi takvi, upozoravamo vas da su neki od ovih položaja za vođenje ljubavi veoma opasni i da ih testirate na sopstvenu odgovornost. Uostalom, uvek možete odabrati neke od dobro oprobanih poza u kojima ćete zasigurno oboje uživati.

Most

Kako izvesti pozu: Jako jednostavno. Muškarac napravi most, a dama ga zajaše i ima svu kontrolu u svojim rukama.

Zašto je poza opasna: Mogli biste oboje da se polomite i pre nego što uopšte zauzmete pozu. Mušarac bi trebalo da bude poprilično fleksibilan ili gimnastičar, jer je veoma teško biti četvoronoške, sa srtomakom na gore. Kao da nije dovoljno što mora da napravi ovu pozu, već ga onda žena još pritisne svom svojom težino. Njemu samo preostaje da se nada da neće polomiti kičmu ili iščašiti zglobove na rukama ili nogama.

Bodibilder

Kako izvesti pozu: Ova je poza u stvari prilično česta. Dama je oslonjena na zid. Muškarac je podigne, uhvativši je za bokove, ona ga obgrli nogama i on bez problema kreće u akciju. I to bi trebalo da bude to. Međutim, šta će biti ako probaju da se odmaknu od zida i isprobju kako im ide kada muškarac sam pridržava damu, bez oslanjanja na čvrstu površinu?

Zašto je poza opasna: Kao prvo muškarac mora da bude zaista snažan. Čak i ako je to srećan slučaj, činjenica je da biste se oboje mogli brzo oznojiti, a tad bi stvari mogle da postanu veoma klizave. Ako u klinču strasti jedan od partnera izgubi jačinu stiska ili ona njemu isklizne iz ruke, moglo bi da dođe do preloma penisa! Dama bi mogla da završi na podu sa povređenom zadnjicom ili ne daj bože glavom.

Čučeća Amazonka


Kako izvesti pozu: Muškarac legne na leđa i privuče kolena ka grudima, a dama čučne i namesti se iznad njegove zadnjice najdalje koliko može. Penis se pažljivo usmeri  i “jahanje” može da počne.

Zašto je poza opasna: Ako postoji ijedna poza kojom muškarac zagarantovano može da slomi penis - ova bi bila negde na samom vrhu liste. Čak i ako uspete ovo da izvedete, što je prilično neverovatno, pošto je ukrućeni penis okrenut u potpuno drugom smeru, samo zamislite situaciju u kojoj dama gubi ravnoteži i prevrće se na leđa. Ode njegov penis!

Janjine

Kako izvesti pozu: Dama bi trebalo da se postavi na dlanove, ili čak nadlaktice. Partner prilazi s leđa, hvata je za članke i podiže joj noge, između kojih se smešta, držeći je za bokove.

Zašto je poza opasna: Oboje bi morali da imaju veoma dobru ravnotežu. Žena mora da poseduje dodatnu snagu u rukama, ali i nogama koje treba držati dugo u istom položaju. Šta će se dogoditi ako ruke popuste? Mogla bi da tresne ravno na nos ili da slomi bradu. Izbegavajte ovu pozu u blizini zida, jer ako se muškarac zanese, moglo bi da dođe do veoma neprijatnog sudara sa zidom.

Čekić i nakovanj

Kako izvesti pozu: Žena leži na leđima s nogama raširenim u vazduhu. Partner kleči ispred nje i naginje se napred između njenih nogu. Dok on penetrira, njene noge na njegovim ramenima.

Zašto je poza opasna: Izgleda dosta bezopasno, ali baš i nije. Ženske noge uklještene su pod muškarčevom težinom i ona se nalazi u prilično bespomoćnoj situaciji. Sve što joj preostaje jeste da se nada da će on biti nežan i neće da pretera i tako joj iščaši leđa.

Pogo štap

Kako izvesti pozu: Slična je kao i bodibilsderska. Samo što ovde muškarac obgrli ženu iza zadnjice i istovremeno dok penetrira skače gore-dole.

Zašto je poza opasna: Treba li spominjati što bi vam se sve moglo da se dogodi ako neko od vas dvoje izgubi ravnotežu ili krivo doskoči? Možete samo da se nadate da u tom trenutku neće biti oštrih objekata u blizini. Ako ste u mogućnosti, pozu isprobajte na trambulini.

Letenje

Kako izvesti pozu: Veoma teško. Potrebna je velika snaga u rukama kod njega i ogromna snaga (posebno trbušnih mišića) i fleksibilnost kod nje. Slika dovoljno govori kako. Muškarac obgrli ženu s donje strane stomaka i podigne je. Možda bi bilo lakše ako ona legne na krevet na stomak, on zauzme poziciju, zatim se ona uhvati za njegove ruke, a zatim je podigne.

Zašto je poza opasna: Gde uopšte početi? Neke ljude izgleda da uzbuđuje sam pokušaj izvođenja nemogućih poza. Treba li uopšte spominjati šta bi sve moglo da krene po zlu? S obzirom da je njegova snaga jedino što u vazduhu drži ženu dok je ona napeta i iskrivljena poput sirene na pramcu broda. Najgori scenario bio bi sledeći: muškarcu padne žena, ona dobije potres mozga i ušine vrat (ili slomi ključnu kost, nos ili vilicu), u padu žena slomi njegov penis, a on je nakon toga refleksno još nogom ritne u stomak…

(Zena.hr / Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • surova sex masina

    15. septembar 2012 | 13:57

    ...samo leteo nisam...

  • Gospodjica.Zloca

    23. septembar 2012 | 19:05

    Najgori scenario bio bi sledeći: muškarcu padne žena, ona dobije potres mozga i ušine vrat (ili slomi ključnu kost, nos ili vilicu), u padu žena slomi njegov penis, a on je nakon toga refleksno još nogom ritne u stomak…ODUSEVLJENA SAM!!!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA