NE PRAVITE GLUPOSTI: Devet najgorih razloga da imate seks

U nadi da se nikada nećete naći niti u jednoj od ovih situacija, donosimo vam zbir svih mogućih besmislenih motiva da s nekim odete u krevet

  • 0

Slava

Iako bi Vam seks s nekom poznatom osobom osigurao da i sami postanete slavni, duboko udahnite, ošamarite sami sebe i prespavajte. Nije valjda da sebe tako malo poštujete? Ne treba Vam takva jedna drama u životu.

Osveta

Osveta se najbolje servira - s odećom na sebi. Vođenje ljubavi je vrlo intimna stvar, što znači da seks s nekom osobom može povrediti nečija osećanja. Nije važno kome želite da napakostite, ovo definitivno nije pravi način. Ovako nešto Vam ne samo neće doneti zadovoljstvo, već ćete se osećati samo još gore. Želite li zaista da budete jedna od onih osoba koje seks koriste kao oružje?

Karijera

Jedno istraživanje pokazalo je da je 15 odsto žena spavalo sa svojim šefovima, a 37 odsto tih burnih noći rezultovalo je uspehom u karijeri. Iako bi Vam seks s direktorom kratkoročno možda i osigurao uspeh, kako ćete se nositi s tim ako sazna neko od kolega i više Vas ne budu poštovali? Uvek će Vas progoniti misao kako niste zaslužili to unapređenje.

Sažaljenje

Ok, vi ste divna i dobra osoba, ali to ne znači da treba da idete u krevet s nekim zato što je tek prekinuo vezu, pa vam je plačući i u napadu patetike ispričao svoju tužnu priču. Ako vas sažaljenje prema nekome uzbuđuje, trebalo bi ozbiljno da se zapitate da li je sve u redu s Vama? Osim toga, može da se deSi da se ta osoba ozbiljno veže za vas, a setite se samo kako se završava film “Fatalna privlačnost”.

Hoćete da prebolite bivšeg/bivšu

Ljubav boli. Nakon raskida mnogi imaju osećaj kao da je kraj sveta i sve što žele je zaborav. No, to s pamćenjem i sećanjima ne ide baš tako. Mnogima se čini da je rešenje u tome da spavaju sa nekim novim, prvom osobom koji naleti, kako bi što pre preboleli bivšu ljubav. Problem je u tome što Vam seks s drugom osobom neće pomoći ako niste preboleli prethodnu. Samo ćete pogoršati stvar, jer će vam nedostajati sve više čim krenete da poredite poljupce, dodire...

Želite da vas neko voli

Čak i ako ste rođeni Kazanova i savladali ste sve važnije poze iz Kama Sutre, seks s nekom osobom neće nužno dovesti do toga da vas ta osoba zavoli ili se zaljubi u vas. Istraživanja su pokazala da se romanse parova koji su u krevet otišli na samom početku veze baš i nisu završile slavno.


Opklada

Velike su šanse da će osoba s kojom ste imali seks zbog opklade to u jednom trenutku saznati, a onda neće biti dobro. Ako ne sazna, morate znati da se u životu sve vraća i sve plaća. Pitanje je vremena kad će vam se taj potez obiti o glavu. To je zakon karme.

Beg od problema

Imali ste grozan dan i svega vam je dosta. Jedino što vam prija je ideja o nekoliko pića za šankom. Moguće je da ćete se spetljati s nekim, a u takvom stanju čak i otići u krevet, samo da biste sebi ulepšali jedan tako strašan dan. Možda ćete se tokom tih dvadesetak minuta seksa osećati bolje, ali nakon što prođe to zadovoljstvo, nanovo će vas sustići onaj osećaj od kojeg ste pokušali da pobegnete.

Seks iz dosade

Zbog dosade se ljudi goje i donose grozne odluke, a jedna od njih može biti i seks s nekim. Ipak, pazite se. Kad s nekim spavate, taj neko bi mogao da se emotivno veže za vas. Razmislite, jeste li spremni na komplikovanu budućnost?

(Hercegovina.info; Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Teme

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA