Vreme čitanja: oko 2 min.

OSVEŽITE SEKSUALNI ŽIVOT: Isprobajte vruće scene iz poznatih filmova! (VIDEO)

Vreme čitanja: oko 2 min.

Vi i vaš partner želite da steknete nova erotska iskustva, a ne znate kako? U sopstvenoj režiji uradite privatni rimejk neke od ovih devet neverovatno seksi filmskih scena i imaćete iskustva za pamćenje!

  • 0

Nemate ideje kako da poboljšate seksualni život, nemojte se zamarati, već jednostavno oživite deset seksi scena iz filmova koje garantuju dobru zabavu.

Titanik: Leonardo Dikaprio slika portret Kejt Vinslet

Ne morate satima sedeti na krevetu i čekati da vas neko naslika. Uzmite foto-aparat i uslikajte se u nekoj zavodničkoj pozi pa iznenadite dragog, a ako ste dovoljno hrabri, pošaljite mu MMS sa nekom provokativnom porukom.

Beležnica: Rajan Gosling i Rejčel Mekadams pokisnu u vožnji čamcem i prepuste se seksi zanosu

Zasigurno ima nešto u mokroj odeći i kosi. Iako možda nećete imati šansu za seks u jezeru i na kiši istovremeno, partnera možete iznenaditi tako da se u krevet ušunjate u mokroj, pripijenoj majici.

Neverna: Dajana Lejn i Olivier Martinez imaju vrući seks u toaletu restorana gde su zapravo s prijateljima

U dugim vezama ovakav seks je prava stvar koja će razbiti monotoniju. Kada se pruži prilika, uzmite ga za ruku i bez reči ga povedite u toalet, a zatim mu otkrijte svoje namere. Sigurno neće imati ništa protiv.

Mala deca: Kejt Vinslet i Patrik Vilson u strastvenom klinču na veš-mašini

Ovu je scenu bar lako oživeti. Umesto da se mučite dosadnim pranjem rublja, uključite mašinu i pokažite partneru što znače dobre vibracije. Želite li da stvarno bude nezaboravno, poklonite mu oralni seks.

Seks i Lucija: Tristan Uloa ima povez na očima, a Paz Vega nudi mu svoje telo za istraživanje

Muškarci vole izazove, posebno u krevetu, pa to okrenite u svoju korist. Stavite mu povez i dozvolite mu da vas zadovolji samo jezikom i rukama. Eksplozija emocija i dobrog seksa za oboje je garantovana.

Gospodin i gospođa Smit: Agresivni seks između Anđeline Džoli i Breda Pita nakon žestoke pucnjave i pokušaja da ubiju jedno drugo

Iako niko ne bi želeo biti u situaciji koja je u filmu prethodila divljem seksu, malo žešće akcije ne škodi. Dočekajte partnera kod kuće u seksi rublju i čim pređe prag, krenite, preuzmite kontrolu. Povucite ga prema sebi i skinite. Akcija može početi.

8 milja: Eminem i Britan Marfi iskradaju se na brzi seks u vreme pauze na poslu

Začinite duge i naporne radne dane seksom. Dogovorite se jedan dan u nedelji koji vam odgovara da umesto kafe ili ručka na pauzi uživate u vrućim strastima.


Riskantan posao: Tom Kruz i Rebeka De Morni seksaju se u vozu podzemne železnice, ali za ovo možete upotrebiti i automobil

Obucite suknju bez gaćica dok idete u nabavku namirnica, pa pre dolaska kući partneru pokažite da nemate donje rublje i uđite u kuću. Dotrčaće za vama u tren oka i sigurno zaboraviti da ponese namirnice iz auta.

Prljavi ples: Patrick Svejzi i Dženifer Grej plešu u njegovom stanu, a muzika ih na kraju odvede do očekivanog seksa

Muzika i seks savršeno idu zajedno. Napravite listu omiljenih seksi pesama i krenite u akciju. Naravno, ne zaboravite malo vrućeg plesa i striptiz.

(Telegraf.rs/Tportal.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA