SEKS-AFERA ČUVA BRAK: Svet poludeo za portalom koji promoviše prevaru

Ako želite da prevarite stalnog partnera, onlajn služba za zabavljanje Ešli Medison prava je adresa za vas, poručuje ovaj sajt koji je od pojavljivanja u Brazilu pre 15 meseci privukao milion pohotnih građana ove države

  • 0

Tako je južnoamerička zemlja od 194 miliona stanovnika postala najveće tržište ove kanadske kompanije. Stvoren pre 10 godina, sajt Ešli Medison i slogan “Život je kratak. Imajte aferu” sada posluje u 24 zemlje i ima osam miliona korisnika samo u SAD i šest miliona u Kanadi.

Brazil je, međutim, tržište u razvoju kada je reč o broju klijenata - od kojih su 70 odsto muškarci - i novcu koji koriste kako bi finansirali iskušenja koja sajt nudi.

- Brazilci su naklonjeni zadovoljstvu, seksu i zabavi. Dodajte na sve to fascinaciju tehnologijom, komunikativnost i želju da upoznaju ljude. To je kombinacija koja, ne promoviše neveru, ali nudi alternative – rekao je Eduardo Borhes, predstavnik kompanije.

Brazil ima 80 miliona korisnika interneta i među vodećim je zemljama po korišćenju društvenih mreža.

- Počeli smo u Brazilu u avgustu 2011. godine. Očekivao sam godišnje oko 500.000 članova, dobili smo preko 800.000, a ove godine više od million – rekao je on.


Sa 17 miliona pretplatnika širom sveta, sajt će ove godine zaraditi 120 miliona dolara. Borhes odbija da kaže koliko novca je zarađeno samo u Brazilu.

- Brazil je naše drugo tržište po veličini, kada je reč o prihodima – tajanstven je on.

Sajt Ešli Medison stvoren je za žene. One ne plaćaju pretplatu, niti kontaktiraju s muškarcima, već su pripadnici jačeg pola ti koji moraju da plate da pošalju mejl, čet poruku ili na drugi način koriste tehnologiju za virtuelno udvaranje.

Sajt zapravo zarađuje na kreditima više nego na mesečnoj pretplati. Za razgovor dva člana, jedan od njih mora da plati pet kredita kako bi uopšte pokrenuo razgovor, a dalje poruke su besplatne. Paket od 100 kredita, koji muškarcu omogućava da kontaktira s 20 žena u proseku, košta 25 dolara.

Na sajtu je sve dozvoljeno, od golih grudi do značajnih pogleda.

“Pošalji mi fotografiju”, odgovorio je pretplatnik Guto kada ga je AFP kontaktirao. On tvrdi da je u braku 21 godinu i da se sajtu priključio u martu. Od tada je imao “dva neobavezna seksa, što je bilo prilično zabavno”.

Zvaničnici kompanije smatraju da je nevera savršen recept za spas braka.

- Ako vam nešto nedostaje u braku, a ne želite razvod, mi imamo šta vam treba – tvrdi Borhes.

(Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA