HIT: Sajt za gubljenje nevinosti tokom praznika!

Zainteresovani ste za seks, ali nemate partnera? Da vam praznično vreme darivanja bude plodno, pobrinuli su se studenti Univerziteta u Njujorku i otvorili stranicu na kojoj možete pronaći osobu za gubitak nevinosti ili povremeni seks

  • 0

Studenti Univerziteta Njujork iz Sjedinjenih Država osmislili su Fejsbuk stranicu za sve usamljene i napaljene brucoše. Pomoću te stranice oni lako mogu pronaći jednako takvog kolegu studenta za gubljenje nevinosti tokom praznika. Zvuči ludo?

 

Na njihovoj Fejsbuk stranici piše: "Možete ići u klubove, diskoteke i potrošiti i nekoliko stotina dolara i opet ne pronaći nekoga sa kim ćete završiti u krevetu. Stoga vam je mnogo jeftinije rešenje da "lajkujete" i našu stranicu na Fejsbuku, onako kao što lajkujete alkohol jer su vam onda velike šanse da ćete upoznati nekoga novog i interesantnog!'

 

Profil na stranici je posebno namenjen svim onim brucošima koji se iz grada studiranja vraćaju u svoje staro mesto stanovanja, pa tako piše i ovo: "Mnogi od vas brucoša vratiće se u svoja siva predgrađa, u svoje stare dečje sobe pa je sada najbolje vreme za gubitak nevinosti. Jer – o čemu biste se drugom hvalili kada prođu praznici?"

 

Stranica se zove "NYU Hook Ups", a garantuju da ćete, kada je lajkujete, naći srodnu dušu za gubitak nevinosti, ali i sve ostale seksualne aktivnosti u roku od samo dvadeset i četiri sata. Kada lajkujete stranicu, morate odgovoriti na niz pitanja koja će vas, garantuju ovi studenti, sigurno povezati sa sličnom osobom, koja je jednako usamljena i napaljena kao i vi, a koja će biti idealna da baš sa njom izgubite nevinost ovih praznika.

 

Neka od pitanja na koja je potrebno odgovoriti su: "Koliko puta u toku nedelje želite seks? Šta vas pali? Šta vas gasi?" s napomenom da budete što rečitiji pri opisu.

 

Stranica za sada ima 999 lajkova te je 220 fanova potražilo partnera za gubitak nevinosti, ali i druge seksualne aktivnosti tokom praznika. Neko je tako napisao da se želi seksati i dobiti novac, ali u isto vreme traži ozbiljnu i dugotrajnu vezu.

 

(Telegraf.rs/Mojfaks.com)

 

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA