RASPLAMSAJTE STRASTI: Pet trikova da vam seks ne dosadi

Kako da ne upadnete u seksualnu monotoniju: Prvi meseci veze i braka su uvek divni. Obožavate jedno drugo, želite stalno da budete zajedno, a uvereni ste da vam vođenje ljubavi nikada neće dosaditi. Ipak, vreme čini svoje…

  • 0

I najveća vatra se lagano gasi, ako na njoj ne radite. Ako želite da je održite, a niste sigurni kako, pokušajte s ovim savetima:

Gledajte romantične komedije

Obično ih dame obožavaju, a muškarci ih ne podnose. Međutim, ovakvi filmovi čine dobro oboma. Hteli vi to ili ne, polusvesno će vaš mozak pokupiti ideje kako da budete romantičniji i zavodljiviji.

Ugovarajte seks

Jedno veče vas boli glava, a sutradan bi voljena osoba radije odložila vođenje ljubavi, jer mora da završi nešto za posao. Pre nego što stignete da se okrenete oko sebe, eto suše na seksualnom planu! Dogovorite se unapred kad vam oboma najviše odgovara i ne odustajte od zacrtanog. Moguće je da zvuči pomalo usiljeno, ali spasava intimnost.

Šaljite poruke jedno drugom

Male, kratke poruke koje šaljete jedno drugom pokazuju da vam je stalo, a seksi poruke i MMS-ovi pripremaju vas za vatreno druženje kasnije. Nisu skupe, ne oduzimaju mnogo vremena, a čine čuda.

Ljubite se

Mnogi parovi vremenom izgube naviku ljubljenja, a to je nešto što mnogo šteti vezi. Nemojte poljupce da razmenjujete samo dok ste u krevetu ili jer vas to vodi ka seksu. Ljubite se svaki dan, bez ikakvog posebnog razloga.

Pokazujte svoju ljubav

Reći nekome da ga volite je jedno, ali efekat je mnogo jači ako to i dokažete na delu. Kombinacija jednog i drugog predstavlja recept za dugotrajnu i kvalitetnu vezu.


(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA