SMUVAJTE SVAKU: Male tajne velikih zavodnika

Iako zavođenje žene i nije neka posebna nauka, mnogim muškarcima uopšte nije lako da savladaju ovu veštinu

  • 1

Pojedini muškarci nikad ne nauče kako da osvoje ženu. Problemi u komunikaciji povlače sa sobom i velike probleme u privlačenju i zavođenju pripadnica nežnijeg pola. Ukoliko ne želite da popijete korpu svaki put kada priđete nekoj devojci, donosimo vam nekoliko trikova koje preporučuju američki terapeuti koji se bave vezama i seksualnošću.

Teme za razgovor

Trebalo bi da razgovarate o emotivnim temama poput sećanja iz detinjstva, budućim ambicijama ili strastvenim hobijima. Ove teme za razgovor učiniće da razvijete bliskost sa devojkom koja vam se sviđa.

Budite dominantni

Žene žele muškarca koji se ne boji da preuzme inicijativu i ulogu onoga koji vodi. Dakle, u razgovoru sa ženom muškarac treba da preuzme kontrolu nad razgovorom. Čak i najmodernije žene vole kada muškarac preuzme vodeću ulogu i prvi započne razgovor.

Govor tela

Obratite pažnju na njene pokrete tela jer će vam ona time dati do znanja da li se oseća neprijatno ili ne. Ti signali su od izuzetne važnosti.

Nasmejte je

Ne morate da budete ekstremno duhoviti, ali važno je da budete zabavni. Tačnije, morate da uradite sve kako bi se ona osećala dobro u vašem društvu. Ukoliko uspete u tome, svaki put kad vas se bude setila, misliće o tome.

Zadirkujte je

Jedan od najlakših načina da razgovor učinite zabavnim je da zadirkujete ženu. Pazite samo da ne ispadnete vulgarni i obratite pažnju na njene reakcije i, u skladu sa tim, nastavite dalje.

S neba pa u rebra

Muškarci koji uzbuđuju žene ne plaše se da govore o krajnje intimnim temema i razgovor dovedu do tačke ključanja. Važno je da se ona makar malo postidi, ali ne i da je skandalizujete prostaklucima.

Budite konkretni

Žena voli da čuje iskreno mišljenje o sebi. Laskanje ne pali, već urode plodom samo iskreni komplimenti. Nekada pozitivan efekat imaju i kritike, ali se ne preporučuju s obzirom na to da je poznajete tek koji minut.

Budite jasni

Kažite joj neke sitnice koje će joj dati do znanja da vas seksualno privlači i da je ne doživljavate kao potencijalnu prijateljicu. Ipak, trudite se da ne ispadnete previše seksualni i napadni.

Budite misteriozni

Nemojte joj odmah dati do znanja da ste u potpunosti dostupni. Žene, baš kao i muškarci, vole izazov. Ako želite da zadržite njenu pažnju, ona mora da ima osećaj da vas postupno osvaja. Ukoliko joj se pak lako predate, izgubiće interesovanje za vas.

( Tamara Milić / tportal.hr )

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA