TAJNE ORALNOG SEKSA: Kako jezikom da zadovoljite ženu

Smatrate li da ste pravi majstor u oralnom seksu? To za sebe misle mnogi muškarci, ali zapravo nemaju predstavu koliko greše

  • 0

Većina pripadnika jačeg pola obožava da se jezikom spusti “tamo dole” kako bi svoju bolju polovinu doveli do vrtoglavog vrhunca. Međutim, iako su mnogi uvereni da to savršeno rade, zapravo su u velikoj zabludi.

Evo nekoliko saveta pomoću kojih će vaša partnerka zaista odleteti na sedmo nebo.

Teorija

Pre nego što se upustite u praktični deo oralnog seksa i čak i ako ste se već mnogo puta upuštali u ovaj vid aktivnosti, obavezno se obrazujte. Danas ima dostupnih knjiga i članaka na internetu na osnovu koji možete do detalja da proučite kako funkcioniše ženski polni organ. Mnogi muškarci greše u oralnom zadovoljavanju upravo zato što ne poznaju anatomiju vagine i spoljnih genitalija. Dakle, pre svake prakse, teorija je obavezna.

Ritam

Ako želite da vaša partnerka doživi vrhunac dok je oralno zadovoljavate, onda morate da pogodite pravi ritam i što je još važnije - da ga se držite do samog kraja. Stimulacija klitorisa trebalo bi da bude ritmična i u nekoj meri ujednačena da bi ona uopšte stigla do orgazma. Imajte na umu da ne smete da se zadržavate samo na klitorisu, jer to može da bude iritantno. Prstima i jezikom obuhvatite sve delove njenog polnog organa i, ponavljamo, držite ritam!

Duet prstiju i jezika

Neki muškarci greše jer misle da oralni seks uključuje samo jezik ili samo prste. Tajna veštog ljubavnika krije se u pravoj meri prstiju i jezika, a najbolje je kad se oba doziraju istovremeno. Ova kombinacija, ako je dobro izvedena, može ženi da priušti istovremeno klitoralni, ali i vaginalni orgazam.

Bez brade i brkova


Koža Venerinog brega izuzetno je nežna, a postaje i dodatno osetljiva zbog depilacije koju praktikuje većina žena. Ovo podrazumeva da su muškarčeva brada i brkovi opasni jer lako mogu da iziritiraju ovo delikatno područje. Ako želite vrhunski da zadovoljite svoju partnerku, onda vodite računa o tome da budete sveže obrijani.

Pripazite na vreme

Neki muškarci znaju da se zanesu, pa oralni seks traje predugo. Već smo napomenuli da je žensko genitalno područje izuzetno osetljivo, pa ako oralno zadovoljavanje potraje predugo, prerasta u mučenje, a ne užitak. Posebno obratite pažnju na to da sa stimulacijom prestanete nakon što partnerka doživi orgazam. Kada se vrhunac dogodi, klitoris je natečen i izuzetno osetljiv, pa čak ni ovlašan dodir ženi nimalo ne prija.

(TPortal.hr; Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA