Ljubav i seks prema krvnoj grupi!

Savremeni Japanci čvrsto veruju da krvna grupa i RH faktor utiču na ljubav! Velika važnost koju pridaju laboratorijskim analizama utiče na to da se kriterijum proširi na sve sfere života, pa se tako u Japanu pitanje: "Koja si krvna grupa?" može čuti na razgovoru za posao, sastanku sa dečkom ili devojkom, ali i prilikom naručivanja hrane u restoranu

  • 1

Za razliku od zapadnjačkog verovanja da sklad u vezi zavisi od slaganja horoskopskih znakova oba partnera, u Japanu veruju da sreća, zdravlje, karijera, brak i sudbina teku našim venama! Za razliku od uobičajenog pitanja: "Šta si u horoskopu", Japanci na romantičnim sudarima jedni druge pitaju: "Koja si krvna grupa". Verovali ili ne, njima je ovo bitan kriterijum pri odabiru partnera jer veruju da krvna grupa i RH faktor utiču na to kako ispoljavamo emocije, kakve partnere biramo, šta bi trebalo da jedemo, ali i kako se slažemo s okolinom!

Japanci, takođe, organizuju đačka odeljenja prema krvnim grupama, a neke kompanije raspoređuju radne timove po istom principu kako ne bi dolazilo do nesloge. Takođe, mnoge novine i magazini objavljuju "krvne horoskope", a na tome profitira i deo prehrambene industrije za piće, žvake ili kondome, koji su prilagođeni svim krvnim grupama, ali i rezus faktorima. Ipak, najznačajnija uloga krvnih grupa odigrava se prilikom ispoljavanja emocija, što utiče na odabir prijatelja, ljubavnika, ali i bračnih partnera.

S kojim krvnim grupama se vi najbolje slažete?

0+

Žene koje su 0+ dobro se slažu sa 0+, A+, a u nekim slučajevima i sa 0- muškarcima. Između njih i 0+ muškaraca postoji neka tajna veza, neobjašnjiva, dok A pozitvni muškarci znaju često da budu autoritativni, pa je u tim slučajevima važno da postoji neki izduvni ventil da bi žene izbegle njihove impulsivne reakcije. Dame koje pripadaju ovoj krvnoj grupi su ljupke i društvene sve dok ima novca jer, kada on nestane, ne znaju da se nose sa problemima. Takođe, umeju da budu ljubomorne i posesivne, pa se neretko dešava i da proveravaju telefon svog partnera.

Za razliku od žena, 0+ muškarci se karakterišu kao rođene vođe i samuraji. Oni lako pronalaze zajednički jezik sa A+ ženama, a takođe, mogu lepo da se slažu i sa 0-. Imaju potrebu za ljubavlju koliko i za hranom, vole snažno i znaju da prirede romantično iznenađenje onda kada se lepša polovina najmanje nada. Međutim, svaka medalja ima dve strane, pa tako ovi muškarci znaju i da budu veliki egoisti, da seks doživljavaju kao takmičenje, ali i da brzo gube interesovanje za partnerku.

0-

Ovim ženama je najteže da zatrudne, ali kada se sve sabere i oduzme, najbolje šanse za to imaju s muškarcima koji pripadaju istoj krvnoj grupi. 0- par daje sve od sebe u vezi, pa se samim tim i ubrajaju u one parove koji ne guše jedno drugo, mogu da pomere planine i koji se međusobno podržavaju i uravnotežuju. o negativne žene ne zadržavaju za sebe ni sreću ni frustracije pa, u pojedinim situacijama, znaju da izlude muškarce. Takođe, one sa muškarcima AB krvne grupe lako izlaze na kraj, ali sa njima nemaju nikakve šanse da ostvare uzbudljiv brak.


Muškarci koji imaju 0- krv tragaju za udobnim životom i rukovode se filozofijom da život ne treba komplikovati. Upravo zbog toga, idući linijom manjeg otpora, često završavaju u vezi s nekim ko im uopšte ne odgovara. Odgovorni su, žene ih vole, ali ipak najbolju energiju osećaju sa ženama koje su 0 ili A negativna krvna grupa. I veza sa B- ženom može da funkcioniše, ali je preduslov da postoje isti ciljevi i interesovanja.

A+

Žene koje pripadaju grupi A+ dobro se slažu sa muškarcima iste grupe ili A- kategorijom. Međutim, često se dešava da ulete u zamku AB+ kandidata. Određene šanse da veza uspe postoje i sa 0- muškarcem, ali je ta priča komplikovanija jer se kose njegove zamisli oko toga kakva veza treba da bude, sa životnim situacijama u kojoj se A+ žena u tom trenutku nalazi. A- muškarac zna nekada da se povuče i da naruši harmoniju, tako da je najbolji izbor za ove žene A i AB+ muškarac, pod uslovom da u tom odnosu postoji hemija. A+ žene nisu romantične, ali poštuju partnera. Takođe, znaju da budu kreativne i senzibilne, ali i gorde, tvrdoglave i da se teško bore sa stresom.

A+ muškarci dobro se slažu sa A, B i AB+ ženama, ali će ih uvek najpre privući žena iz sopstvene krvne grupe. Rano se odlučuju na brak i važno im je da u partnerkama imaju i prijateljicu i ljubavnicu. Takođe, odani su i verni i na prvu loptu nisu uopšte interesantni, a svoje kvalitete iskazuju u dugim vezama.

A-

Ove žene se najbolje slažu sa muškarcima iste krvne grupe ili onima koji su AB-. Takođe, u igru ulaze i 0- muškaraci, iako ih dame često doživljavaju kao nametljive. Ove žene žele nekog ko će ih uvek razumeti, čak i u situacijama kada imaju potrebu za mirom i povlačenjem u svoj svet. Upravo to mogu pronaći u A- muškarcu, jer se njihova veza uglavnom zasniva na sličnim interesovanjima. Takođe, veze su ostvarljive i sa B- i A+ muškarcima, ali uglavnom ne traju dugo i vode ka neprijatnim raskidima.

Muškarci koji pripadaju ovoj krvnoj grupi srećni su kada su srećni i drugi ljudi oko njih i kada imaju prostora i vremena da istraže svoja osećanja. Njima često treba neko da ih preusmerava, pa je A- muškarac produktivan samo kada kraj sebe ima 0 ili A negativnu ženu koja može da mu ukaže na pravi put. Veza sa AB- ženama perspektivna je samo u slučajevima kada im se partnerka mnogo dopada, dok je veza sa B- damama poprilično komplikovana jer su oboje isuviše sebični da bi zadovoljili tuđe potrebe. Upravo zbog toga se kao idealne partnerke nameću 0 i A negativne žene.

B+

Ove žene tragaju za jakim muškarcem. Najbolje se uklapaju sa jačim polom iz kategorije 0+ i B+. Međutim, veza sa A+ muškarcem se ne preporučuje, jer ovaj tip zna da bude izuzetno osećajan, što je u potpunosti suprotno od onoga što ove dame smatraju idealnim. Takođe, one su u stalnoj potrazi za pažnjom, znaju da budu prezahtevne i najčešće se veoma kasno odlučuju za brak.

Muškarci koji pripadaju B+ grupi najbolje se slažu sa ženama iz iste grupe, ali im, takođe, odgovaraju i žene koje su iz A+ ili AB+ kategorije. Strastveni su, umeju ženu da tretiraju kao kraljicu, ali ih u Japanu smatraju neodgovornima i sebičnima, tako da se ženama savetuje da ih izbegavaju.

B-

Kao i svim RH- ženama, i B- odgovaraju muškarci koji pripadaju istoj krvnoj grupi. U potencijalno dobre partnere ubrajaju se i AB- muškarci koji ovim ženama pomažu da čvrsto stoje na zemlji. Veza sa 0- može da uspe samo ako se oba partnera rukovode istim ciljevima, dok se A+ i B- muškarci ne smatraju dobrim izborom jer su isuviše preosetljivi, pa se uz njih ove žene najčešće osećaju kao da nemaju nikakve životne ciljeve. Vole posao, fokusirane su na karijeru i u vezi žele muškarca koji je, donekle, posvećen poslu koliko i one.

Muškarci koji su B- često su privučeni od o- žena, iako one nisu najsjajniji izbor. Najbolje se uklapaju sa damama koje pripadaju B ili AB- grupi jer upravo te žene najbolje razumeju i umeju da istrpe sve što može da priredi muškarac koji pripada ovoj grupi. O čemu se zapravo radi? B- muškarci su skloni sebičluku, plejbojštini, neodgovornosti i, iako se smatraju velikim komičarima, niko ih ne uzima za ozbiljno.

AB+

Žene čijim venama teče AB+ krv vole da se zabavljaju i često beže od ozbiljne veze. Njima najviše odgovaraju AB muškarci, bilo +, bilo -, ali im prijaju i A+, B+ ili 0+. Veoma su tolerantne, pa samim tim često znaju da naprave greške pri procenjivanju partnera. Muškarca doživljavaju kao mističnu osobu, a najviše vole avanturističke tipove.

Za razliku od njih, sa AB+ muškarcima je lako biti u vezi. Vole da se udvaraju, vole uzbuđenja, ali isto tako uvek daju manje ljubavi u odnosu na količinu koju dobijaju.

AB-

Žene koje pripadaju ovoj grupi izuzetno su tolerantne, pa se tako često vezuju za partnere koji im nisu u potpunosti odgovarajući. Podjednako im prijaju A, B i AB- muškarci ali se, dugoročno gledajući, najviše "isplati" biti sa AB- muškarcem sa kojim mogu da ostvare divnu životnu priču. Ove žene jednostavno nemaju poteškoća kada je komunikacija i slaganje sa muškarcima u pitanju i vrlo brzo pronalaze zajednički jezik sa svima.

Za razliku od AB- žena, koje vrlo lako pronalaze partnere, AB- muškarci nemaju tu sreću. Razapeti su između svoje A i B prirode pa ih zbog toga često doživljavamo kao lude naučnike. Metodični su, inteligentni i pomalo blesavi. Među njima je najveći broj genijalaca, ali i "specijanih" slučajeva. Najviše im odgovaraju AB i B negativne žene.

(Tamara Milić / glassrpske.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mani

    14. mart 2013 | 17:05

    Nije tacno da zene A+ nisu romanticne naprotiv BAS VOLIM ROMANTIKU !!!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA