Intimne frizure na koje se muškarci pale

Mnoge žene posvećuju dosta pažnje sređivanju intimne zone. Upravo zato, muškarci su napravili izbor svojih omiljenih frizurica Venerinog brega

  • 6

Verovali ili ne, muškarci najviše vole prirodan izgled ženske intimne zone. U današnje vreme, frizura "tamo dole" je jako bitna svim pripadnicama lepšeg pola koje prate svetske trendove i sve one dosta pažnje posvećuju njenom uređivanju i oblikovanju.

Jedan od najpopularnijih načina uređivanja intimne zone je u svetu čuveni "vajazzling", odnosno ukrašavanje raznobojnim cirkonima. Međutim, nedavno istraživanje je pokazalo da muškarce ne privlače nikakvi posebni oblici i ukrasi, već da preferiraju nešto sasvim drugačije.

Mnoge dame smatraju da brazilska depilacija, a potom ukrašavanje intimne zone "vajazzling"-om predstavlja jedan od najboljih načina njenog stilizovanja. Prema pisanju časopisa "Dejli mejl", čak dve trećine žena vodi brigu o svojoj intimnoj frizuri kako bi ugodile svom muškarcu.

Međutim, izgleda da će vreme bolnih i zamornih depilacija uskoro biti završeno, jer je nedavno istraživanje pokazalo da muškarci zapravo najviše vole prirodan izgled ženske bikini zone. Istraživanje koje je rađeno u saradnji sa 1.000 muškaraca pokazalo je da muškarce najviše pali "Majka Priroda" i da je njihova omiljena frizura "tamo dole" malo tek malkice podšišana i uredna.

Čak 43 procenata muškaraca je izjavilo kako voli što prirodniji izled ženske intimne zone sa fino podšišanim "bermudskim trouglom" i dlačicama koje ne izviruju van granica gaćica.

 

Foto: Vajazzling.com

Svega 17 odsto muškaraca izjasnilo se da voli brazilsku depilaciju dok se 15 procenata odlučuje na intimnu zonu koja je stilizovana u obliku srca. Oblik frizure koja se muškarcima najmanje dopada je kada žene obriju sve i ostave samo mali kvadratić, poput Hitlerovih brkova. Ova frizura većini muškaraca deluje čak i smešno.


( T. M. )

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Emma

    11. april 2013 | 18:24

    Au,pa ja sam sve do sada bila u zabludi! "Gajim" taj kvadratic vec gotovo 10 godina! Kada sam dobila "prigovor" od decka,mislila sam da je on izrod,a da je vecini muskaraca upravo to sexy...

  • damir

    12. april 2013 | 02:11

    E dečki, da, ispod 30. Odrasli od malena s pornjavom na netu i normalno da je cijeli seksualni život pornić i isprobavanje svega. Naravno da sam zavidan, kad sam bio tinejdžer još je u golišavim časopisima bila normalna "šumica". Kako god -ipak sumnjam da ste u većini. Ne izlazi cijelo stanovništvo u beach bar, casino, obične diskoteke, koncerte -samo oni koji si mogu priuštiti. Ostalima je tako svejedno. Od 13 raznih žena od 19-45, debelih, mršavih, ni jedna nije bila skroz depilirana, mislio sam da tu muku prolaze samo profesionalke. Svaka čast ako se samo za vas s tim gnjave i obični komadi.

  • The

    11. april 2013 | 23:51

    Pa evo muskarac da se izjasni.Ili skroz off ili neke frizurice,male crtice i tako to..pali to muskarce..Prasuma sigurno ne..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA