Mali seks-podsetnik za muškarce

Kvalitetan seks je temelj svake veze. Upravo zbog toga, ženama je izuzetno bitno da muškarci ispravno rade neke stvari tokom seksa, na koje oni, nažalost, često znaju da zaborave

  • 1

Ženama je seks jako bitan, i u odnosu na kvalitet dešavanja u spavaćoj sobi procenjuju da li je neki muškarac čovek njihovog života ili ne. Vrlo često znaju da budu izuzetno zahtevne.

 

Postoji nekoliko stvari na koje bi trebalo da obratite pažnju ukoliko vam je stalo da vaša voljena bude oduševljena onim što ćete joj priuštiti u krevetu.

 

Klitoris je tu, ne niže, ne sa strane. Klitoris se ne pomera. Uvek je na istom mestu. Pokušajte da ostanete fokusirani i da stimulišete pravo mesto. Ako i dalje niste sigurni gde se nalazi, zamolite partnerku da vam rukom da precizna uputstva.

 

Skinite čarape. Nema ništa seksi u tome kad je muškarac go, a nosi čarape.

 

 

Lubrikant, lubrikant, lubrikant. Iako su žene "vlažne" kada su uzbuđene, lubrikant uvek dobro dođe.

 

Seksi razgovori mogu biti vrlo uzbuđujući. Neke žene obožavaju nepristojne razgovore u krevetu i smatraju ih vrlo uzbuđujućim. Ne suzdržavajte se da svoje radnje propratite rečima, ali imajte na umu da postoje i neke reči koje su zabranjene.

 

Samo nek je dovoljno vlažno prilikom oralnog seksa. Ako je jezik suv, to može poprilično da iritira.

 

 

Pripazite šta radite sa rukama. Osim ako partnerka eksplicitno ne naglasi da to želi, nemojte joj štipkati, stiskati i zavrtati bradavice jer su vrlo, vrlo osetljive.

 

Ponekad je nežan dodir bolji od grubog, a lagani poljubac prijatniji od lizanja jezikom. Osluškujte želje svoje drage.

 

Žene ne znaju šta muškarcima za vreme seksa prolazi kroz glavu, ali izrazi lica koji pokazuju da mislite o svemu, sem o seksu, nisu nimalo privlačni. Nasmešite se i uputite joj uzbuđujući pogled.

 

 

Ne zaboravite grudi. Bradavice su vrlo osetljive na dodire i njima treba da se pozabavite pre prodiranja u vaginu. I nema potrebe da žurite. Krenite polako i lagano.

 

(T. M. / haber.ba)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoro

    18. april 2013 | 23:40

    Ne treba tu nikakav podsetnik. Lepo kod nas kazu posle seksa "mala sto se mene tice ja te je..h a ti kako hoces".

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA