Kako muškarcu reći da je loš u krevetu

Upoznali ste momka koji je pažljiv i divan u svakom pogledu, ali u spavaćoj sobi stvari naprosto ne funkcionišu kako bi trebalo. Ovo nikako ne bi trebalo da trpite, ali ni da ga kastrirate pogrešnim pristupom

  • 1

Ovo nije nimalo lak zadatak, posebno ako vam je do njega veoma stalo. Možda samo malo greši, a možda ama baš ništa ne radi kako bi trebalo. U svakom slučaju, nešto mora da se preduzme

Ne optužujte ga

Ako niste zadovoljni seksom, to ne smete da zadržite za sebe. Međutim, trebalo bi da sačekate pravi trenutak i odabrati reči koje ga neće povrediti. Ni u kom slučaju mu odmah nakon što je podbacio u krevetu nemojte reći: “Zašto si tako brzo svršio, ja se nisam ni zagrejala” ili “Zašto misliš samo na sebe?”. U tom trenutku on je najosetljiviji i moglo bi da dođe do ozbiljne svađe. Bolje sačekajte sutradan, neki trenutak kada ste oboje opušteni i otvoreno porazgovarajte.

On nije vaš bivši!

I to nikako ne smete da zaboravite! Ako nešto može da uvredi jednog muškarca, to je poređenje s bivšima. Time biste samo povećali probleme u krevetu, ali i van njega. Bilo kakvo spominjanje vašeg seksualnog iskustva, a posebno kao argument u raspravi o njegovoj tehnici, neće se završiti dobro. Zato, ako imate neke želje, prohteve ili korekcije nađite drugi način da mu to saopštite.

Glumiti ili ne?

Nema ničeg goreg od situacije kad je seks stvarno bio loš, a on ipak očekuje da ga pohvalite! Međutim, ovo se rešava na elegantan način. Ako niste doživeli orgazam, to mu jednostavno recite. Ako je normalan momak, shvatiće poentu. Ako već nemate hrabrosti da kažete istinu, bolje se suzdržite od bilo kakvog komentara, nego da mu lažete kako je sjajan ljubavnik. Tako se nikada neće popraviti.


(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Teme

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA