Šta muškarci očekuju od predigre?

Nedavno istraživanje je zaprepastilo sve pripadnice ženskog pola. Naime, studija je dokazala da muškarci čeznu za dužom predigrom i naveli su sve ono o čemu maštaju neposredno pre samog čina seksa

  • 0

Muškarci čeznu za dužom predigrom, rezultati su nedavno sprovedene studije koja je, malo je reći, zapanjila pripadnice nežnijeg pola. Opšte je poznato da su žene te kojima je potrebna duža predigra kako bi se uzbudile dovoljno i kako bi više uživale u seksu. Međutim, izgleda da i gospoda uživa u pred seksi igrama i da žele da traju još duže.

Tokom istraživanja, muškarci su takođe otkrili o čemu zapravo maštaju tokom predigre kao i koje delove ovog čina najviše vole da sprovode u svojoj spavaćoj sobi, ali i van nje. Evo šta su rekli.

Izlazak bez donjeg veša

Za izlazak na večeru obucite haljinu, štikle i ništa više. Šapnite mu da nemate gaćice tek kada izađete iz kuće i dođete u restoran. Znaće da ne može da vas ima u tom trenutku, ali će iskoristiti prvu priliku da oseti čari vašeg nagog tela i to čim zađete iza nekog ćoška. Šta se sve može dogoditi na putu do kuće, ko to zna?

Štikle po kući

S vremena na vreme priuštite svom muškarcu seksi prizor. Prošetajte se izazovno u štiklama po kući, zavrtite malo guzom i neće moći da vam odoli. A ni vi njemu.

Slatke reči

Muškarci su priznali kako im lepe reči miluju uši, ali istovremeno i pale tokom predigre. Šapnite mu pokoju toplu reč na uho, a potom ga poljubite nežno i sočno u vrat. Biće to odličan način da započnete vatrene igre u krevetu.


Dodirnite ga grudima

Osećaj blizine vaših grudi na njihovoj koži, naročito ukoliko se nalazite na nekom javnom mestu, muškarcima je izvor jakih fantazija. Priuštite mu ovo zadovoljstvo kada se najmanje bude nadao i približite mu se dovoljno da može da vas oseti, ali nedovoljno da može da vas poljubi. Učinićete da poželi još na tom mestu i sve kada dođete kod kuće.

Zdravo za gotovo

Iznenadni poziv na seks je muškarcima uvek stvara pozitivne vibracije u glavi koje ih teraju na akciju. Maštaju o seksi poruci koju ćete mu poslati dok bude na poslu, daleko od vas i koja će ga nateati da poželi da što pre završi sa obavezama i pojavi se kući, gde ćete ga u seksi izdanju sačekati upravo vi.

Neočekivano gola u krevetu

Iznenadite ga i legnite u krevet sasvim goli. Kada dođe kod vas i krene da vas zagrli, osetiće vas celu i poželeće da vas ima istog trenutka.

Vino i sveće

Muškarci vole kada im se ugađa. Donesite pored kreveta bocu vina i upalite sveće. Razgovarajte u intimnoj atmosferi i odlažite što duže vatromet koji će sigurno uslediti. Što duže odlažete, to će uzbuđenje biti veće.

Glumite

Muškarci maštaju o ženama koje će im s vremena na vreme priuštiti neku sasvim novu dimenziju. Nađite se u restoranu, sređeni i sa sasvim novim identitetom. Pravite se da se ne poznajete i vodite vruće razgovore i recite mu sve detalje koje biste voleli da vam potpuni stranac radi te večeri u krevetu. Biće veoma uzbuđen.

Romantika

Bombonjerice ili latice ruža koje su posute od ulaznih vrata ka krevetu, jedna su od stvari koje muškarci vole i žele da priušte svojoj ženi. Ukoliko nije preterano veliki romantik, vi budite ta koja će preuzeti stvar u svoje ruke i iznenaditi ga jednom porcijom romantike.

Grubo bacanje na krevet

Iako se grubosti uvek nekako pripisuju muškarcima i oni maštaju o povratnoj reakciji. Žena koja će ga zgrabiti i grubo baciti na krevet njima se čini i više nego seksi. Zaskočite ga i krenite brzo da ga skidate, a potom mu priuštite orgazam kakav nije imao do sada.

Maženje ispod tuša

Seks u kadi se uvek čini kao dobra ideja, još ako ga iznenadte svojim upadom u kupatilo, doza energije i uzbudljivosti će biti još veća. Pa šta čekate?

Seks nakon prvog poluvremena

Ovo je odlična ideja za preskakanje reklama u toku poluvremena. Adrenalin kod muškarca je prisutan, još ako mu iznenada sednete u krilo, ekplozija strasti je zagarantovana.

Lagano svlačenje i oblačenje

Muškarci uživaju da gledaju ženu dok nežno navlači čarape, zakopčava bluzu, oblači grudnjak, a još više vole da sve to posmatraju kada je redosled obratan, odnosno kada se žena svlači.

Glasna muzika

Verovali ili ne, na listu maštanja se našla i ženska potreba za ludostima. Maštaju o glasnoj muzici, ženi koja nekontrolisano pleše i grabi muškarca jer je poželela da on pleše sa njom.

Nestašne poruke

Uzbudljive poruke koje pozivaju na seks uvek imaju pozitivne efekte kada su muškari u pitanju. Još ako pošaljete pozivna seks u trenutku dok je na poslu, nestrpljivost koju će proizvesti jaka želja za seksom dodaće celoj priči još više šmeka. Poruku mu možete upisati i u planer, krišom. Nešto poput "Seks u 19 sati", kada otvori planer i pročita, neće mu izlaziti iz glave.

Zajedničko biranje donjeg veša

Šoping sa ženama je jedno, ali šoping donjeg veša sa ženama je nešto sasvim drugo. Muškarci vole da biraju seksi krpice u kojima će vas kasnije i videti. Ali sam čin zamišljanja vašeg tela u izazovnim gaćicama i brusu učiniće da poželi da se teleportuje u krevet još istog treb+na kada je ugledao sav taj seksi veš. To može da bude opijajuće duga predigra.

Sisanje prstiju

Dok ležite na kauču i gledate TV, iznenada mu uzmite ruku i krenite da sisate njegove prste i da mu ližete delove između prstiju. Time ćete mu jasno staviti do znanja šta vam na umu, a to svakako nije fantastični holivudski film koji se upravo daje na programu.

Jutarnji seks

Seks pre posla je pritajena želja svih muškaraca. On želi da navijete budilnik sat vremena ranije i da mu pre napornog dana priuštite seks koji će mu zadržati osmeh na lice tokom celog dana na poslu.

Gledanje u oči

Šta god da radite, gledajte ga u oči. Muškarci to obožavaju jer ih veoma pali ta vaša smelost i sigurnost koju pokazujete dok sedite na njemu. Posebne čari su upletene ukoliko ga pravo u oči gledate dok doživljavate orgazam.

( T. M. )

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA