Gej par postavio novi svetski rekord u najdužem poljupcu

Takmičenje koje se u čast Dana zaljubljenih svake godine održava u tajlandskom gradu Pataji završeno je nakon tačno 50 sati, 20 minuta i jedne sekunde, čime su Nontavat Jaroegenasornsin (31) i njegov partner Tanakorn Sitiamtong (28) zaslužili da se nađu u novom izdanju Ginisove knjigu rekorda u kategoriji najdužeg poljupca na svetu

  • 0

Prošlogodišnji pobednici i rekorderi  u ljubljenju (46 sati, 24 minuta i 9 sekundi) Lakana Tiranarat  i njen suprug Ekačaj našli su se i među sedmoro ovogodišnjih takmičarskih parova, ali su nakon 49 sati pobedu ipak prepustili Nontavatu Jaroegenasornsinu i Tanakornu Sitiamtongu.

- Prošle godine smo izdržali svega 22 sata i odlučili smo da ove godine probamo još jednom. Veoma smo srećni zbog rezultata koji smo postigli. Pobedili smo zahvaljujući podršci koju pružamo jedan drugome – rekao nakon takmičenja Jaroegenasornsin koji je zajedno sa svojim partnerom osvojio dijamantsko prstenje u vrednosti od 6,500 dolara i vaučer za boravak u jednom tajlandskom hotelu sa pet zvezdica.

Tokom ovog svojevrsnog maratona važila su izuzetno stroga pravila. Parovi nisu smeli da se razdvoje ni kako bi uzimali hranu i piće, pa čak ni pri odlasku u toalet, gde bi ih pratio jedan od članova žirija.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA