Četiri stvari zbog kojih ćete zažaliti što više niste sami

Uživanje u ljubavi zna zaista da bude prelepo, ali neke stvari zarad te ljubavi moraju da trpe. Upravo zbog toga žene osećaju nostalgiju za pojedinim segmentima života koji su nestali nakon uplovljavanja u vezu

  • 0

Kako to obično biva, u životu ne može i jare i pare. Ljudi uvek pate za onim što nemaju, a kada to dobiju, odmah počinju da pate za nečim drugim. Valjda je to neko "prokletstvo" koje uvek prati sve pripadnike ljudskog roda.

Koliko dugo ste iščekivali svog muškarca i žudili za čvrstom vezom? I sada, kada je napokon došao, vi patite za nekim stvarima koje ste mogli da radite kada ste bili solo, a koje su vam sada manje dostupne? Međutim, tako to obično u životu biva i ovde se radi o jednoj sasvim normalnoj stvari. Svaka žena koja je u ozbiljnoj vezi u glavi vrti misli ovog tipa i oseća nostalgiju ka nekim fazama soliranja, a evo i o kojim.

Bezazleni flert

Izlasci i bacanje pogleda na seksi frajera za kojeg ste poželeli da vam priđe je super zabava kada ste sami, ali kada ste u vezi takva situacija zna da vam dođe glave. Ipak, ukoliko znate da ne postoji šansa da vas neko vidi, dajte sebi oduška. Malo bezazlenog flerta ne može da škodi.

Zdrava ishrana

Kada su žene solo, češće paze na to što jedu jer žele da se pokažu u najboljem svetlu. S vezom dolazi i ležanje na kauču, prejedanje i kasni obroci, koji su najčešće sve - samo ne zdravi. Međutim, trgnite se i ne prepuštajte stvari slučaju. Bićete zahvalni sami sebi na dobrom osećaju i izgledu, a potom će se to i te kako dobro reflektovati i na vašu jaču polovinu.


Vreme za sebe

Kade ste sami, svaki trenutak možete da posvetite sebi. Čitanje knjiga, odlazak kod kozmetičara ili gledanje omiljenih serija su aktivnosti koje nastavljate da radite i u vezi, ali tada morate da birate između toga i provođenja vremena s dečkom. Ipak, to što imate vezu ne znači da vaš uobičajeni život koji ste imali do tada prestaje. I dalje odvajajte vreme za sebe, a to isto bi trebalo da radi i vaš partner. Neka to postane rutina i sasvim normalan deo veze. Uživaćete.

Druženje s prijateljicama

Mnoge žene potpuno zapostavljaju trač partije i kafe koje su do tada imale sa prijateljicama. Međutim, ni same nisu svesne da greše. Ukoliko ste isprogramirali sebe tako da većinu vremena tokom dana provodite sa dečkom, to je u redu. Ali ne treba da preterujete do te mere da i ne znate kada ste poslednji put videli svoje najbolje drugarice. Ne smete da ih zapostavljate ni po koju cenu. I one su podjednako bitan deo vašeg života.

( Tamara Milić )

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA