Donji veš otkriva karakter muškarca

Žene je vrlo lako "provaliti" na osnovu donjeg veša koji nose. Halteri su za smele, a bele pamučne gaćice za čedne devojke. Međutim, šta veš koji muškarac bira zapravo govori o njemu?

  • 6

Donji veš mnogo govori o muškarcu. Do skoro je ova teorija važila isključivo za žene koje su se na osnovu veša klasifikovale u smele i stidljive devojke. Međutim, izgleda da veš i te kako otkriva i karakter jačeg pola.

Stoga, obratite dobro pažnju na parče veša u kom ćete ga ugledati prvi put u krevetu. Odmah ćete znati o kakvom je tipu reč i da li želite možda da pobegnete glavom bez obzira iz sobe ili vrlo rado da nastavite seksi igrice sa kojima ste počeli.

Široke bokserice

Muškarac koji nosi dečačke bokserice šireg kroja često ukrašene šarenim printom ili crtežima likovima iz crtaća, isti je onaj muškarac koji će pojesti komad stare pice koju je pre tri dana naručio njegov cimer, koji nikada nema toaletnog papira u stanu i koji smatra da su dezodorans i parfem precenjeni. Drugim rečima, ovaj muškarac je pravi dečak i u srcu još ima 11 godina.

Uske bokserice

Ovaj muškarac se nalazi u sredini - dobro zna kada i kako da bude elegantan, ali i kada je sasvim u redu biti sasvim opušten. Kratko i jasno: on dobro zna šta žene žele i vole, on je pravi san svake dame.


Obične gaćice

Ovo je muškarac koji jednostavno ne može da ostavi prošlost iza sebe i da uživa u lepim stvarima koje mu se događaju. Obične gaćice verovatno je počeo da nosi još kao dečak i nije baš sklon promenama.

Ne nosi donji veš

Nenošenje donjeg veša retko kada je povezano sa seksepilom. Veća verovatnoća je ta da ne voli da pali mašine i pere sve na vreme. A logično je zaključiti da, ako nema vremena za pranje veša, verovatno nema vremena ni za neke druge stvari, kao na primer za tuširanje.

Tange

Ova tip muškarca voli da se pokazuje i ističe. Muškarci se obično za tange odluče kako bi ili istakli svoju oblikovanu zadnjicu ili pak ispod uskih pantalona eliminisali eventualne tragove donjeg veša. Međutim, većina žena će priznati da ovako zamisliti muškarca nije uopšte izazovno. Naprotiv.

( T.M. / tportal.hr )

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Femmefatal

    2. jul 2013 | 13:35

    Mame kupuju gaće muškarcima, tako da otkriva karakter od mame :D

  • Ducker

    2. jul 2013 | 12:25

    A sta ako neko ima i koristi sve vrste ovog vesa ili ponekad ne obuce????

  • Maki

    2. jul 2013 | 13:03

    Koga briga za gaće...ovi izgledaju i bez za pojesti :)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA