Pet signala da imate posla sa sebičnjakom

Osobe koje su isključivo opterećene sobom nisu dobre ni za prijatelja, a kamoli za vezu. Kako biste izbegli upravo takve, evo na šta bi trebalo da obratite pažnju

  • 3

Sebičluk je jedna od najgorih osobina. Osobe koje konstantno pričaju o sebi i ne vode brigu o tuđim, već isključivo sopstvenim "problemima" su uglavnom nesrećne zbog preterane egocentričnosti. Uživanje u vezi i uopšte u životu zahteva punu pažnju i s jedne i s druge strane, a sa sebičnim muškarcem to svakako nećete imati. Stoga bi dobro bilo da budete svesni znakova, kako biste, čim naiđete na jedan takav primerak, mogli da ga zaobiđete u širokom luku.

Uši na OFF

Voli da priča o svojim problemima, ali kada treba saslušati drugu stranu, tu su uši uglavnom isključene. Protiv toga nema leka. Da stvar bude još gora, svi koji misle da ovu osobinu mogu promeniti kod nekog, treba da budu svesni da je ta bitka već u startu izgubljena.

Priča samo o sebi

Egocentričnost nije teško prepoznati. Tu čujete samo ja, ja, ja pa ja. Priče o drugima ili o nečemu što nije vezano za njega samog ne postoje. Prepoznate li ove simptome, bežite kao đavo od krsta.

Stalno kasni

Iako je kašnjenje nekim ljudima uglavnom u krvi, žena nije ta koja treba da čeka muškarca, a on treba da bude svestan toga da treba da bude džentlmen i da se maksimalno potrudi da dođe na sastanak na vreme. Ipak, ova vrsta sebičluka se i da oprostiti.

Zanemaruje vaše želje

Kompromis je u vezi jako važan i ukoliko nisu zadovoljenje potrebe obe strane, dolazi do pucanja. Ljubav se pokazuje pažnjom i razmišljanjem o partneru, a ne isključivo misleći na svoje potrebe i radeći ono što isključivo vama odgovara. Ako ne ume da vas zadovolji, nemate šta da radite pored njega.


Seks okreće u svoju korist

Pravi muškarci vode računa o tome da zadovolje ženu i njen užitak uvek stavljaju ispred svojeg. Za razliku od njih, sebičnjaci su, kao i u svemu, u seksu okrenuti isključivo sebi i svojim egoističnim potrebama.

( T.Milić )

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mc

    8. avgust 2013 | 12:56

    Ja zivim pored jednog ovakvog i savetujem svim zenama da se spasu dok mogu dok vas ne odvoji od porodice, prijatelja i od pametne napravi ludu ...

  • Bengazi

    9. avgust 2013 | 09:28

    A sta je sa sebicnim zenama? Stalno samo muskarci ovakbi muskarci onakvi a zene nisu nista bolje

  • Dude88

    9. avgust 2013 | 11:25

    Nekad mora i 1:1

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA