TOP 10 stvari koje muškarci smatraju romantičnim

Ukoliko ste mislili da vaš muškarac nije dovoljno romantičan, pogledajte šta kažu statistike. Možda promenite mišljenje

  • 7

Muškarci i romantika? Jedno sa drugim ne ide, a to je i dokazala nedavno rađena studija koja je istraživala na koji način muškarci pokazuju svojim ženama da im je stalo.

Rezultati su bili poprilično zanimljivi, a među TOP 10 načina za izjavljivanje ljubavi našlo se dodavanje daljinskog upravljača tokom gledanja programa koji je muškarcu u datom trenutku zaokupirao pažnju.

Među najvećim dokazima koji iskazuju bezuslovnu ljubav ka ženi našla se i ponuda o čišćenju kuće, iznošenje smeća, pranje suđa, peglanje, kao i spuštanje daske za WC šolju.

Da nije sve tako "crno" pokazali su muškarci koji su kao najromantičniji gest naveli buket cveća kojim vole da iznenade svoju nežniju polovinu, a veći deo ispitanih se odlučio i za pripremanje romantične večere i donošenje doručka u krevet.

Među poslednjim romantičnim iznenađenjima na listi našlo se i pripremanje tople kupke za partnerku. Ipak, studija je takođe pokazala da romantika u vezama nije česta koliko bi trebalo da bude, s obzirom na to da su muškarci tokom istraživanja priznali da su poslednje romantično iznenađenje priredili pre skoro dva meseca.


Ipak, nije sve ni u muškarcima. Žene greše tako što svojim partnerima uglavnom govore šta hoće, a s druge strane, kada njima žele da prirede iznenađenje, uglavnom ih zapitkuju šta bi to trebalo da bude, pokazala je studija.

(Tamara Milić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lara

    25. avgust 2013 | 22:59

    Ja sam jednom dobila 101 ružu, ali bilo je isuviše kasno, trebao je ranije da se seti, a ne kada je sve upropastio.

  • KG

    25. avgust 2013 | 19:20

    "Ima ih bre" mislis ovih sto misle da je romantika spustanje daske na wc solji.

  • ironičar

    25. avgust 2013 | 19:57

    nažalost ja sam među ti retkih 10-20% romantičnih osoba na svetu, pa tako jadno meni naći ženu koja će umesto cipela i auta da voli cveće i bonbonijere :D

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA