Kakve kvalitete mora da ima vaš budući muž?

Kriterijumi za odabir partnera se razlikuju od žene do žene. Međutim, postoje univerzalne osobine koje mora da ima idealan suprug, bez izuzetaka

  • 7

Svaka žena ima sopstvenu zamisao idealnog muškarca. I dok ga jedna žena zamišlja kao dvometraša, markantnog držanja i crnih očiju, neka druga mašta o plavokosom lepotanu, savršenog osmeha. Međutim, ovo su samo neke od varijanti kojih je na hiljade. Ipak, postoje osobine koje mora da ima svaki muškarac, bez obzira da li je reč o plavom, crnom, pametnom, lepom, simpatičnom ili nekom drugom tipu. Evo šta svaka žena treba da stavi na listu svojih kriterijuma.

Vernost

Vernost je jedna od najvažnijih osobina pravog muškarca, mada je to teško predvideti, naročito ako se uzmu u obzir rezultati ankete koja pokazuje da je čak 60 odsto muškaraca barem jednom prevarilo svoje partnerke. Rešenje je u seksu. Naime, muškarci varaju kada nisu zadovoljni seksom u vezi. Stoga, budete li imali kvalitetne seksualne odnose, ne morate da brinete za njegovu vernost.

Poštenje

Reč je o vrlo važnoj osobini. Vaš muškarac mora da ceni druge, ali i drugi moraju da poštuju njega. Ukoliko poseduje ovu karakteristiku, znači da drži do svoje reči i do svojih dela. Osim toga, ova osobina pokazuje i da imate hrabrog muškarca pored sebe.

Manire

Svaki pravi muškarac treba da bude pristojan, uljudan, obziran i pažljiv prema ženskim potrebama. Nema izgovora da muškarac ne bude gospodin, naročito kada su muško-ženski odnosi u pitanju.

Otvorenost

Pravi muškarac ne izbegava odgovore i sleže ramenima. On učestvuje u razgovoru i gleda vas direktno u oči dok pričate, što znači da je zaista zainteresovan za ono što govorite. Muškarci koji nisu direktni su slabići.

Iskrenost

Pravi muškarac uvek govori istinu, a ne ono što želite da čujete. Istina katkad može da povredi, ali i to je bolje nego da pored sebe imate partnera koji vas laže kad zine.


Zrelost

To znači da je u stanju da se brine o sebi i da problemima pristupa smireno i odraslo. On ne mora da bude bogat, ali mora da zna kako da zaradi i raspodeli novac. Muškarci sporije sazrevaju i mnoge žene su naletele na 30-godišnjake koji se ponašaju kao tinejdžeri. Međutim, zreo muškarac zna kada treba da odraste.

Samouverenost

Dobar muškarac veruje u sebe i zna koje su mu granice. Samouverenost vam je i pokazatelj da će ostati veran sebi i teško da će se promeniti i iznenaditi vas nečim negativnim.

Pozitivan stav

Takav stav je pokazatelj da je čovek zadovoljan svojim životom. Pozitivni ljudi se više smeju, a i u stanju su da nasmeju i oraspolože osobe oko sebe. Muškarca s pozitivnim stavom ćete prepoznati po tome što je optimista i traži dobro u svemu, za razliku od onih sa negativnim stavom koji u svemu vide nešto loše i neprestano se žale.

(Telegraf.rs/hercegovina.info)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mikim

    5. septembar 2013 | 12:11

    Bog te ,pa ja imam sve ove osobine.

  • dada

    6. septembar 2013 | 07:20

    Generalno da, ali smatram da je problem varanja siri pojam, u nekim slucajevima to su teski kompleksi iz detinjstva i partnerka moze da bude prelepa i da seks bude fantastican, ali ta bolesna potreba da se dokazes ipak prevagne na kraju.

  • Namcor

    5. septembar 2013 | 21:44

    Treba par stotina hiljada evra ostalo se toleriše.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA