Koji tip muškarca najčešće glumi orgazam?

Nedavno rađena studija došla je do otkrića koje bi moglo da zaintrigira sve žene. Naime, otkriveno je koji tip muškaraca glumi orgazam češće nego ostali

  • 18

Muškarci, baš kao i žene, znaju vešto da odglume orgazam. Razlozi glumljenja su identični kao i kod pripadnica nežnijeg pola, a najčešće kako ne bi zabrinuli svoju dragu i ostavili joj prostora da pomisli kako ih nije zadovoljila u krevetu.

Međutim, nedavno rađeno istraživanje je pokazalo da postoji tip muškaraca koji češće glumi orgazam u odnosu na ostale. U pitanju su razvedeni muškarci koji nakon doživljenog ljubavnog brodoloma nikako ne uspevaju da se opuste u krevetu s drugom ženom.

Razvod negativno utiče na seksualni život muškarca s obzirom na to da nakon njega nisu sposobni da se emocionalno povežu sa ženom, zbog čega i dolazi najčešće do vešte glume.

Čak 25 odsto razvedenih muškaraca je priznalo kako je u vezi lažiralo orgazam, a ono što je zanimljivo je da se s godinama taj procenat povećava.

Prema rečima jednog od ispitanika, emocionalno stanje razvedenh muškaraca je do te mere komplikovano da oni najčešće ne uspevaju dovoljno da se opuste u krevetu ne bi li postigli orgazam, što povlači za sobom potrebu da odglume, kako ne bi narušili partnerkino samopouzdanje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivana

    17. septembar 2013 | 14:44

    Kako muškarac može da folira??? Ja obožavam kad prska:-)nema tu foliranja:-)

  • Mala od skandala

    17. septembar 2013 | 16:22

    Ma daj,muskarac da folira orgazam,nema sanse uhhhh kad me isprska celu zadovoljsto je ekstra i sa njegove strane

  • Aleksandar

    17. septembar 2013 | 14:24

    Aj sad. Kako je to moguce. Vidi nista nije izaslo :)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA