I MIRIS I UKUS: Top hrana za vašu vaginu

Ukoliko želite da vaša vagina uvek besprekorno miriše, pored redovnog održavanja higijene, uvrstite na svoj meni i sledeće namirnice

  • 41
Nage devojke i sirova riba Foto: bodysushi.pl

Baš kao što muškarcima ukus sperme zavisi od hrane koju unose u organizam, slična stvar se dešava i kod žena. Odnosno, pojedine namirnice imaju moć da pozitivno utiču na miris vagine, tako da intimni šamponi i raznorazni preparati nisu jedini način pomoću kojeg možete da postignete lep miris svoje intimne zone.

Ukoliko neke od sledećih namirnica uvrstite u ishranu, budite sigurni da ćete se uvek osećati sveže "tamo dole", a ni vaš muškarac neće ostati imun na miris kojem će biti izložen svaki put kada krene oralno da vas zadovoljava. Evo o kojoj hrani je reč.

Ananas

Mleko

Bademi

Pomorandže

Čaj od nane


(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Niko bitan

    17. septembar 2013 | 17:35

    Mmmmmmmm... Nista lepse od ukusne, vrele, socne...onako dok pulsira, skuplja se i siri...

  • nezadovoljština

    17. septembar 2013 | 17:21

    Mislio sam da joj treba mesa, kad ono ananas

  • Milan

    17. septembar 2013 | 19:30

    Pa vi sa ovom zdravom hranom, promovisete oralni sex? Zar nije Michael Douglas dobio rak grla zbog preteranog oralnog sex-a? Zanima me da li je i njegova bivsa zena podrzavala ove namirnice?Za socnu smokvicu, najbitnije su samo dve stvari: Topla voda i sapun!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA