PROVERITE: Koliki muški ponos vam odgovara?

Često se polemiše o tome kako je veličina muškog polog organa presudna za ženino uživanje u seksu. Međutim, stvari stoje nešto drugačije

  • 64

Postoji nešto što je ženama mnogo bitnije od veličine penisa, a to je poklapanje anatomije njenog tela sa telom muškarca. Iako je nedavno rađeno istraživanje u Americi pokazalo kako žene više uživaju u seksu sa frajerima koji imaju veći "ponos", žene koje imaju iskustva u seksu znaju da nije sve baš tako jednostavno.

Naime, telo žene i telo muškarca se razlikuje u pogledu oblika i veličina. Baš zbog toga, ukoliko se tela poklapaju bolje s muškarcem koji ima manji penis, seks je mnogo kvalitetniji nego s muškarcem koji ima veći polni organ, ali čija anatomija u potpunosti ne odgovara ženi.

Prema istraživanju američkog Univerziteta Ulster, prosečan penis u erekciji dugačak je 14 cm i ima obim od oko 12 cm. Većini muškaraca veličina opada za tri centimetra i u obimu i u dužini kada nije u erekciji. Dimenzije ispod sedam cm smatraju se mikropenisom, a sve iznad 16 cm spada u "tešku" kategoriju.

Stoga sledeći put kada budete s partnerom čije vam dimenzije savršeno odgovaraju, potrudite se da ga u celosti izmerite ne biste li saznali šta je ono što vam najbolje paše.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • N. M

    30. septembar 2013 | 16:51

    Uzmi koliko ti odgovara. Mada svaka ga primi do kraja pre ili kasnije bez obzira na duzinu.

  • Detlic Pera

    30. septembar 2013 | 20:28

    Uuu... Moj je teska kategorija, 9cm kad se bas nalozim

  • Ivana

    30. septembar 2013 | 21:06

    Za mene je sve preko 15 cm ekstra:-)ali veličina nije presudna za dobar sex...meni je bitnije od veličine da on uživa u oralnom (obostrano)da je perverzan,strastven......:-)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA