PROVERITE: Koliki muški ponos vam odgovara?

Često se polemiše o tome kako je veličina muškog polog organa presudna za ženino uživanje u seksu. Međutim, stvari stoje nešto drugačije

Penis

Foto-ilustracija: Foter.com / Enrique_L.

Postoji nešto što je ženama mnogo bitnije od veličine penisa, a to je poklapanje anatomije njenog tela sa telom muškarca. Iako je nedavno rađeno istraživanje u Americi pokazalo kako žene više uživaju u seksu sa frajerima koji imaju veći “ponos”, žene koje imaju iskustva u seksu znaju da nije sve baš tako jednostavno.

Naime, telo žene i telo muškarca se razlikuje u pogledu oblika i veličina. Baš zbog toga, ukoliko se tela poklapaju bolje s muškarcem koji ima manji penis, seks je mnogo kvalitetniji nego s muškarcem koji ima veći polni organ, ali čija anatomija u potpunosti ne odgovara ženi.

Foto-ilustracija: Foter.com / Miguel.Aguilera 

Foto-ilustracija: Foter.com / Miguel.Aguilera 

Prema istraživanju američkog Univerziteta Ulster, prosečan penis u erekciji dugačak je 14 cm i ima obim od oko 12 cm. Većini muškaraca veličina opada za tri centimetra i u obimu i u dužini kada nije u erekciji. Dimenzije ispod sedam cm smatraju se mikropenisom, a sve iznad 16 cm spada u “tešku” kategoriju.

Stoga sledeći put kada budete s partnerom čije vam dimenzije savršeno odgovaraju, potrudite se da ga u celosti izmerite ne biste li saznali šta je ono što vam najbolje paše.

(Telegraf.rs)

Tagovi: Erekcija, mali penis, muškarci, penis, Seks, Seksi igre, Seksualno uzbuđenje, Veličina penisa, veliki penis, Žene
Najnoviji komentari
 • P
  PEDJA

  Ljudi najbolji ste, stvarno mi ubijate vreme na poslu. Pozdrav za sve. :-)

 • b
  buzdovan

  AJDE DA GA MERIMOO 8=====O

 • N
  Niko bitan

  Hehe, Ivana, tu sam, ne brini… Citam ja vas, kad zaskripi branim ;-) pusa 4 you…

 • N
  Niko bitan

  Mala, pisem, brisem, pisem na fb a tebe nigde :-P Sem tvoje slike nista me ne ceka :-P

 • D
  Dude88

  @Smorovi,jbt nauci gramatiku

Pogledajte sve komentare

Vesti

Sport

foto dana

Jetset

video dana

Zanimljivosti

Život & Stil