71

ŽENE SAVETUJU: Evo kako da nas oralno zadovoljite!

Neki muškarci, ma koliko se trudili, nikako ne mogu da savladaju lekcije iz oralnog seksa. Baš zbog toga žene su odlučile da progovore i napomenu svim muškarcima na koji bi to način trebalo da ih dovedu do vrhunca

tamabepa, Oralni seks, predigra
Foto-ilustracija: Profimedia

Muškarci često ne umeju svojoj partnerki da priušte kvalitetnu oralnu predigru, tako da ona ostaje uskraćena za vrhunsko zadovoljstvo. Baš zbog toga su žene i odlučile da progovore i apeluju na sve pripadnike jačeg pola ne bi li situacija postala bolja.

Ovih nekoliko uputstava koje su žene stavile na spisak najvažnijih pomoći će vam da sledećeg puta na testu iz oralnog seksa ne padnete, već da prođete sa čistom peticom.

Nije bitan samo klitoris,već i površine oko njega

Žene savetuju da ližete oko klitorisa, imate na raspolaganju i stidne usne, međicu i još brojne druge tačke genitalija koje pružaju užitak. Direktno po klitorisu ližite tek onda kada je žena zaista uzbuđena, a i tada tek povremeno, jer je taj deo vrlo osetljiv i mnoge žene ne podnose konstantno nadraživanje.

Foto: Profimedia

Foto: Profimedia

Loš ritam i bockanje muške brade

Muškarac mora da uhvati dobar ritam i ne sme da sisa i liže samo po vrhu klitorisa. Osim toga, osećaj može da bude izuzetno neprijatan ako njegova brada bode. Bockave dlake i nežna genitalna područja su, naime, jako loša kombinacija.

Nakon orgazma prestanite

Klitoris nakon orgazma, ali i pre njega, postaje vrlo osetljiv, čak toliko da bilo kakvo dodirivanje ili nadraživanje uopšte ne prija. Dakle, kada žena svrši, automatski prestanite da je ližete.

Foto: steamzeroticaforwoman.com

Foto: steamzeroticaforwoman.com

Poslužite se prstima

Ako se vaš jezik umori, pomozite sebi prstima. Žene za vreme oralnog zadovoljavanja obožavaju i poneki prst u vagini. Ne samo da će vam to omogućiti kratak predah, nego ćete pojačati njeno uzbuđenje, jer će još brže hteti opet da oseti vaš jezik na svojoj vagini.

Analni put do što jačeg zadovoljstva

Mnoge žene tvrde da je osećaj kada joj muškarac za vreme oralnog zadovoljavanja stavi prst u anus eksplozivan. Pokušajte i vi, ali uzmite u obzir da to ne prija svakoj ženi, pa ako vidite da njeno telo ne reaguje dobro na analnu stimulaciju, odustanite, jer biste mogli da postignete upravo suprotan efekat od željenog.

(Telegraf.rs/Savjetnica)

Pogledajte sve vesti u poslednja 24 sata

Tagovi: Anus, Klitoris, Oralni seks, Orgazam, Seks, Žene, Ženski mozak
Popularni komentari
 • M
  Muskarci savetuju

  Perite se dole svakih pola sata.

 • I
  Ivana

  Ne vole sve devojke isto…i sve zavisi,nekad mogu da svrsim za 5 min,nekad ni za 15…nekad mi prija brže,nekad ne…nema pravila…ali da mi uvek prija to stoji…:-))))

 • S
  Sumadinac

  Nema tu pravila radite i pratite reakciju žene.

foto dana