Želite duži i eksplozivniji seks? Vežbajte!

Postoji čitav niz vežbi koje poboljšavaju seksualni život. Sve što treba da uradite je da pronađete idealnu za sebe, u zavisnosti od onoga što želite da postignete

  • 5

Vežbanje jača duh i telo, ali i poboljšava seksualni život. Možda to niste znali, ali postoji cela kategorija vežbi koja deluje dobro na libido, izdržljivost u krevetu, ali i neke druge stvari. Sve što treba da uradite je da otkrijete onu vežbu koja je idealna za vas, odnosno koja će vam nadomestiti nedostatke koje imate u krevetu. Nakon toga možete da očekujete duži, jači i definitivno bolji seks. Evo o kojim vežbama je reč.

Vežbe za veću gipkost

Bol u leđima ili nogama može da uništi trenutak strasti zbog čega se preporučuje poraditi na gipkosti. Položaj srećna beba povećava pokretljivost i šansu za orgazmom. Dovoljno je leći na leđa s kolenima savijenima prema prsima i stopala uhvatiti rukama, pa potom noge lagano približiti podu. U ovoj pozi treba izdržati od 3 do 5 minuta.

Vežbe za karlicu

Dobra prokrvavljenost genitalija osiguraće veće uživanje u seksu, a u tome pomažu vežbe za karlicu. Te vežbe jačaju mišiće i omogućavaju intenzivniji orgazam. Najbolje je leći na leđa i saviti noge pod uglom od 120 stepeni i lagano podizati zadnjicu. Vežbe moraju da se ponavljaju od 20 do 25 puta.

Vežbe za bicepse

Vežbanje podiže nivo testosterona, polnog hormona koji pomaže u seksualnom životu i žena i muškaraca. On jača seksualnu želju, a rast podstiču vežbe za bicepse. Dovoljno je da dižete tegove ili flašice vode svaki dan.


Vežbe u paru

Vežbanje u paru poboljšava seksualni život, potvrdila su brojna istraživanja. Parovi tako mogu da isprobaju jednostavne vežbe koje će rasplamsati strasti, a jedna od njih je iskorak. Najbolje je u uspravnom stavu jednom nogom iskoračiti i saviti koleno pod pravim uglom, a drugu nogu ispružiti nazad. Pritom se partneri mogu međusobno pridržavati tako da jedno drugom stave ruku na rame. Vežbu treba ponoviti do 5 puta.

Kegelove vežbe

Vežba čini majstora, a za intenzivnije orgazme pomoći će Kegelove vežbe koje jačaju karlicu. Stiskajte mišiće karlice koji su odgovorni za zadržavanje mokraće, kao da pokušavate da sprečite mokrenje. Vežbe tri puta na dan omogućiće vam orgazme iz snova, tvrde lični treneri i seksualni terapeuti.

Sklekovi

Obični sklekovi i vežbe s loptom jačaju celo telo, a povećavaju gipkost što ih čini odličnim treningom za žene, ali i muškarce naročito u misionarskom položaju kada je težište celog tela na rukama. Preporučuje se da napravite 10 sklekova u tri serije, a isto važi i za sklekove sa loptom.

Lezite na stomak i pod noge stavite loptu za pilates te se podignite od poda. Loptu potom zarolajte prema grudima, pa nazad, koristeći trbušne mišiće.

Most

Most je jedna od vežbi koja jača mišiće karlice i omogućava bolju kontrolu. Ona će ženi olakšati postizanje orgazma, ali i povećati pritisak na partnerov penis, što će popraviti i njegovo uživanje u seksu. Lezite na pod i savijte kolena pod pravim uglom pa rukama obuhvatite članke na nogama. Nakon toga podignite zadnjicu od poda i držite 10 sekundi. Ponovite vežbu najmanje tri puta.

Vežbe za butine

Drhtanje kukova najčešće se događa tokom ili nakon seksa, a za to su kriva loša forma i umor. Izdržljivost će povećati jednostavne vežbe. Najbolje je sesti na stolicu s kolenima savijenim pod uglom od 90 stepeni i podići najpre jednu nogu, a potom drugu. Preporučuje se da se vežba ponovi u tri serije sa 10 dizanja svake noge.

(Telegraf.rs / 24sata)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA