SAČUVAJTE DEČKA: 9 stvari koje kvare vezu

Pojedini ženski potezi znaju zaista da izlude muškarce i da ih navedu da čak što brže pobegnu glavom bez obzira. Evo o kojim situacijama je reč

  • 0

Iako često toga nisu svesne, žene znaju da izlude muškarce do te mere da od njih bukvalno dobijaju ospice. Određeni potezi i situacije pripadnicima jačeg pola znaju da budu toliko iritantni da nakon toga više ne razmišljaju o bilo kakvoj saradnji, već samo  tome kako da izvuku živu glavu iz priče. Stoga, ukoliko vam je stalo do toga da muškarca zadržite pored sebe, sledeće stvari oštro izbegavajte.

Ne preterujte sa šminkom

Muškarci vole sređene i doterane žene, ali ako usred dana stavite kompletan mejkap, koji uključuje podlogu i pudere, olovku i senku na očima i ostalo, odmah će se zapitati ko se krije ispod te maske. Zapravo im je mnogo draža prirodna varijanta i tu se držite toga da je manje zapravo više.

Ne planirajte seks

Seks nije poslovni sastanak, a nije ni koncert koji treba da počne u određeno vreme. Male poruke kojima mu dajete na znanje da će taj dan biti akcije i te kako su poželjne, ali direktna naređenja i uputstva jako su odbojni i ubijaju strast. Dovoljno je reći "Čekam te večeras" i namignuti.

Ostavite upaljeno svetlo

Muškarci su vizuelna bića pa se često žale kada partnerke insistiraju na gašenju svetla tokom seksa. Trebalo bi da znate da male nesavršenosti nijedan muškarac ne primećuje u zanosu igre. On voli vaše telo, štaviše, obožava ga i nije mu bitan ni celulit ni te strije koje samo vi vidite. Kompromisno rešenje je da umesto svetla, upalite sveće. Nećete zažaliti.


Grebanje noktima? Nikako!

Možda izgleda strastveno na filmskom platnu, ali u stvarnosti je bolno. Grebanje noktima muškarcima zapravo nije prijatno ni seksi. Profesor Peper Švarc sa Univerziteta u Vašingtonu i autor knjige "The Normal Bar: Surprising Secrets of Happy Couples" preporučuje da radije u strastvenom trenutku njegova ramena ili leđa pritisnete jagodicama prstiju.

Lažni orgazam

Iako žene teže dolaze do vrhunca nego muškarci, dostići ga lažno jer će partner pomisliti da nisu uživale potpuno je pogrešno. Idući put budite iskreni i porazgovarajte o tome s partnerom. Ako imate ozbiljniji problem, partner vam može pomoći u njegovom rešavanju jedino ako ste iskreni do kraja.

Pijane žene nisu seksi

Čašica alkohola zarad sopstvenog gušta i opuštanja je sasvim u redu, ali preterivanje u kojem više ne znate šta govorite i radite uopšte nije seksi. Muškarci ne vole žene koje ne znaju granicu s alkoholom.

Ne glumite damu u nevolji

Iako u starim filmovima dame često upadaju u nevolje iz kojih ih jedino mogu spasti snažni i odvažni alfa mužjaci, izbegavajte ovu metodu. Ta su vremena davno prošla i ako se budete tako ponašali, on će pomisliti da ste zavisni i nesposobni.

Ne šefujte u krevetu

Budete li šefovali, on će se osećati kao da ne zna da vas zadovolji, a na duge staze to neće biti dobro za vezu. Sve to možete na mnogo lepši način da dobijete, sugestijama i lepom pričom. Tako će on naučiti koji su vam prioriteti i šta volite u krevetu, a i vi ćete biti zadovoljniji.

Bez seksa na prvom dejtu

Seks na prvom mestu nije primeren jer će on pomisliti da ste se samo zabavljali na jednu noć. Ako vas je oborio s nogu i osećate neverovatnu hemiju, radije mu podarite nekoliko poljubaca na rastanku, a ostalo neka čeka još malo, biće strastvenije i lepše kada se dogodi.

(Telegraf.rs/Tportal)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA