SANOVNIK: Zavirite u svet muških snova

Pravo je vreme da razotkrijete muške snove i da saznate šta im se to, kada spavaju, najčešće mota po glavi

  • 8

Ono što se muškarcima javlja u snu, podjednako intrigira žene, kao i ono što im se mota na javi. Kanadski naučnici ovoga puta odlučili su da se fokusiraju na snove i na ono što, prema mnogim istraživanjima, muškarci najčešće sanjaju. Pet je glavnih tema koje im čersto dolaze u san, a dr Žilijen Holovej, koja je ujedno i autorka knjige "The Complete Dream Book" odlučila je da bolje pojasni stvari.

Seks

Ako vas u snu vara s drugom ženom koju poznaje, znači da ga je privukla, ali ne fizičkim atributima, nego nekim delom ličnosti, na primer ambicioznošću ili vedrinom. A ako sanja o nekoj osobi koju nikad nije sreo, onda je način na koji vodi ljubav u tom snu nešto što bi rado u stvarnosti probao s vama.

Bekstvo

Nešto ga muči, ali to ne mora da znači da bi nužno bežao od toga. Progon u snu mogao bi da bude simbol za nešto što ga motiviše na neku akciju ili okreće njegovo delovanje u nekom određenom smeru.

Padanje

Pod velikim je pritiskom i oseća da gubi kontrolu, bilo na poslu ili u ličnom životu.

Učenje za ispit


Iznenađujuće, ovaj san se često javlja nakon što momci završe školovanje i zaposle se, a odraz je perfekcionizma. -Njega najčešće sanjaju oni koji ostvaruju svoje visoko zadate ciljeve - kaže Žilijen.

Kašnjenje

Zapravo i ne želi baš da ide na taj događaj, štaviše, misli da su svi koji će tamo biti u nekakvoj prednosti u odnosu na njega i zbog toga se oseća pomalo nesigurno.

(Telegraf.rs/Cosmopolitan.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA