Vreli erotski trikovi koji će rasplamsati staru strast

Svakom čoveku je s vremena na vreme potreban izduvni ventil, a nema boljeg načina za opuštanje od seksa. Vikend je idealno vreme za seksi izazove, stoga se već danas usudite da budete luckasti

  • 8

Seksualna monotonija zna zaista da bude frustrirajuća. A da stvar bude gora, vrlo je česta u muško-ženskim odnosima. Ukoliko ste i vi zapali u slično stanje, onda dobro znate da je vreme da potpuno otkačite ne bi li se osetili ponovo živim i punim energije. Dosta ste saobraćali jednom trakom, sada je pravo vreme da iskočite iz šina i odete u nekom sasvim drugom pravcu. Osmelite se, poludite, probudite duboko zakopane strasti i već ovog vikenda isprobajte nekoliko seks ludosti.

 

Brzinski seks

 

Brzina može da bude snažan afrodizijak, baš zbog toga morate da se počastite seksom na brzaka. To možete da uradite ujutro, kada žurite na posao. Jednostavno se bacite jedno na drugo u kupatilu. Znate da nemate vremena i da bi moglo da bude problema ako zakasnite na posao, ali baš to doprinosi uzbuđenju u celoj situaciji. Oni koji ga praktikuju kažu da je jedan od najboljih načina za razbijanje monotonije u dugim vezama. Isprobajte!

 

 

Masturbacija kao predstava

 

Mnogi muškarci maštaju o tome da gledaju svoju partnerku dok masturbira. Mnogim ženama pak to ne pada na pamet. Istina, to je vrhunski čin intimnosti, ali ako imate dovoljno međusobnog poverena i bliskosti, pokažite partneru kako to radite, ali mu napomenite da ne sme da vas dira. Sme samo da gleda. Verujte, za njega će to biti prizor za pamćenje koji će još dugo imati i funkciju afrodizijaka. Nećete zažaliti.

 

 

Sirova snaga

 

Žene vole kada im se kaže da su nežniji pol, jer ta ženstvena strana čuči u svakoj dami. Međutim, i ženama je katkad dozvoljeno da budu grube, naročito u seksu. Oslobodite to u sebi i zgrabite partnera iznenada, dok gleda TV. Čvrsto ga stisnite, budite pomalo agresivni i uradite mu šta god poželite. Budite živa vatra. Ako imate hrabrosti, celu akciju upotpunite bezobraznim rečima. Recite mu sve što želite da mu radite. Biće napaljen kao nikad u životu i neće želeti da stanete, ali bukvalno.

 

(Telegraf.rs/Tportal)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sumadinac

    9. novembar 2013 | 21:07

    A ko neće Zorice?

  • Zorica

    9. novembar 2013 | 20:09

    Vrlo sam eroticna i seksualno aktivna,volim da uzbudjujem,da izvodim strptiz...mmmmm..ko oce...

  • Niko bitan

    10. novembar 2013 | 20:18

    Neka Zorice, neka... Smiri malo...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA