VEROVALI ILI NE: Muškarci su romantičniji od žena!

Prema poslednjim istraživanjima koja su rađena u saradnji sa više od 5.000 samaca, ispostavlja se nezamislivo. Muškarci se više daju u emotivnim vezama u odnosu na žene!

  • 16

Najpoznatija stranica za upoznavanje preko interneta Match.com nedavno je radila istraživanje u saradnji sa više od 5.000 samaca koji su odgovarali na pitanja o muško-ženskim odnosima. Kako se ispostavilo, stvari su danas potpuno drugačije nego ranije!

Samo tri odsto muškaraca priznalo je da internet koristi za lov i neobavezni seks, a čak 50 odsto žena je otkrilo da raskida veze, jer nije zadovoljno muškim sposobnostima u krevetu. Ovi rezultati poprilično su iznenadili psihologe, ali je još nekoliko podataka bilo još šokantnije za istraživače.

Pokazalo se da su muškarci mnogo romantičniji i verniji od žena, jer većina njih veruje u ljubav na prvi pogled, ima razumevanja za nežnosti u javnosti i spremniji su na ozbiljnu vezu čak i kad nisu zaljubljeni ili ne osećaju seksualnu privlačnost.

Takođe, za razliku od 26 odsto žena koje su spremne na zajednički život tokom prve godine veze, na ovakav korak je spremno čak 46 odsto muškaraca.

(T. M.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA