SAN SVAKOG MOMKA: Četiri tipa seksi nevaljalica

Nema potrebe isuviše objašnjavati fenomen zašto muškarci vole tigrice u krevetu. Pitanje je kakva bi žena trebalo da budete da biste dostigli nivo fatalne poželjnosti, kako u krevetu, tako i van njega

  • 61
Seksi devojke sa tetovažama Foto: vasi.net

Bivša žena Mika Džegera Džeri Hol, pored toga što je šire javne mase prepoznaju po udaji za najpoznatijeg "stonsa", poznata je i po svojoj izjavi da "muškarci vole žene koje su dame na ulici, domaćice u kuhinji i kurve u krevetu". Činjenica je da je ovo idealan spoj osobina savršene žene o kojoj mašta svaki pripadnik jačeg pola, ali ovoga puta fokusiraćemo se samo na poslednji opis koji zahteva vanserijske veštine u seksu. Ko su žene koje muškarce izuvaju iz cipela i šta je to čime one plene i pozivaju na seks?

Sigurni pogledi

Opšte je poznato to da su muškarci vizuelni tipovi, a oči su im posebno širom otvorene tokom seksa. I nevaljale devojke vole da gledaju baš kao i muškarci. One nemaju problema da posmatraju svaki detalj koji se događa tokom vođenja ljubavi, štaviše mnoge glasno izražavaju oduševljenje onime što posmatraju. Osim toga, nestašne devojke nemaju problema sa snimanjem seksa. One čak podstiču na to, a to je upravo ono što muškarce najviše uzbuđuje.

Nevaljao jezik

Sve devojke odmalena uče da ne smeju da govore proste, tačnije prljave reči. Međutim, neke tokom odrastanja zaborave na takve savete i stvore svoja vlastita pravila. To su nestašne cure koje ne žele da se sputavaju ni u čemu, pa tako ni u verbalnom izražavanju tokom seksa. One nemaju problem da partneru govore prostote na uho i viču one reči koje bi kod vaših majki izazivale nesvesticu. Zašto to pali muškarce? Zato što su i oni skloni besramnom govoru, a kada to čini njihova partnerka, otpuštaju sve kočnice i beskrajno uživaju.

Moć transformacije


Nestašnim devojkama nije strano igranje uloga. Njih ne morate dvaput da nagovarate da obuku seksi kostim medicinske sestre. Osim toga, one će same osmisliti da se jedne noći pretvore u seksi navijačice, a već sledeće u opasne dominantne cice. Nevaljaloj devojci sve opcije su otvorene, a izbor uloge zavisi od raspoloženja. Pitate se zašto je ovo muškarcima interesantno? Ne, ne pitate se.

Seksi eksperimentisanje

"Nepristojne" devojke znaju da uživaju u telu svoga partnera. One nemaju problema s tim da mu detaljno proučavaju golo telo. Zadržavaju se na mestima na kojima žele, dodiruju, posmatraju, proučavaju... Nisu stidljive i ne suzdržavaju se da pokažu oduševljenje pojedinim delovima muškoga tela. Muškom egu takvo ponašanje izuzetno godi, a kad žena jasno pokaže oduševljenje njihovim izgledom, sreći nema kraja.

(Telegraf.rs/Tportal)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Hehe

    12. novembar 2013 | 18:44

    Ivana je san svakog muskarca samo za jednu noc ili za povremeno sa strane, za one sa zenom i decom. Takvih ima na pretek danas, sve male nevaljalice. Ovo je tekst za klince koji ispituju svoju seksualnost, pravi muskarac moze da izgori sa zenom i bez ovih izmisljotina i vratolomija. Prosao sam sve faze, ono sto dovodi do ludila je mnogo dublja veza dvoje ljudi.

  • Ja

    12. novembar 2013 | 18:19

    Cudno bi bilo da se Ivana nije pohvalila da je 100 u 1 (kao) :)) smori vise..

  • Neki lik

    12. novembar 2013 | 19:56

    Ivana, odluci se da li si verena i u vezi vec 6 godina ili si udata i imas dete :)))

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA