ŽELITE SEKS ZA JEDNU NOĆ? Ovo je društvena mreža za savršenu kres-šemu

Hteli biste seks bez obaveza, ali ne znate gde da nađete partnera? Na pravom ste mestu

  • 33

Jeste li zainteresovani da doživite divlju aferu s totalnim neznancem koja neće biti ništa više od seksa za jednu noć? Mnogi jesu, tako da sada postoji potpuno besplatna društvena mreža čija je namena pronalaženje idealne slobodne osobe s kojom ćete svoje vruće fanatazije sprovesti u delo!

U pitanju je Loveroom (Ljubavna soba), novi veb-portal specijalizovan za ovu problematiku, koji vam nudi da birate partnera s kojim ćete provesti noć prema zajedničkim interesovanjima i na osnovu postavljenih fotografija. Takođe, ako se nalazite u nepoznatom gradu, a fali vam nežni zagrljaj i malo valjanja po krevetu, ovo je idealna polazna tačka da ne ostanete usamljeni.

Ipak, autori ove društvene mreže preporučuju da potencijalnu seks-šemu prvo dobro upoznate u virtuelnom svetu, a onda da se zajedno bacite na posao.

- Upoznajte samce koji nude ili traže "sobu". Odgovorite s "da" ili "ne" na nekoliko pitanja o sebi i onome što vas zanima, a zatim se bacite u potragu. Možda ćete naići na idealnu seks-šemu, nekog kome biste izdali stan, sobu ili dušek na naduvavanje, a možda i na nekog ko bi bio vaša srodna duša. Nikad se ne zna - piše u opisu ovog portala.

Stranica se zasad nalazi tek u početnoj fazi izrade, ali svako ko je zainteresovan da je isproba je dobrodošao. Kako se očekuje, finalna verzija, zajedno s aplikacijom za smartfon, trebalo bi da ugleda svetlost dana kroz nekoliko meseci. Trenutno ima 700 prijavljenih članova, a uskoro se očekuje prava navala.

(Telegraf.rs / TryLoveRoom / Medium / FastCompany)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BSBS

    21. novembar 2013 | 17:21

    Izadjite napolje,upoznajte nekog ako nista bar ste se prosetali :D

  • A L E K S A N D A R...

    21. novembar 2013 | 20:46

    sve to za jednu noc je ok ali lep je osecaj i kad se probudis pored nekog..

  • Miško

    26. jun 2016 | 09:00

    Ima li u blizini neko za jednu noć, čekam da se neko javi bilo kad...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA