ŠTA BOLJE PAMTITE: Prvi poljubac ili gubitak nevinosti?

Studija koja je rađena na Univerzitetu u Teksasu pokazala je da ljudi duže pamte detalje vezane za prvi poljubac, u odnosu na prvi seks, čiji detsalji vrlo često padnu u zaborav

  • 13

Gubljenje nevinosti je ljudima manje važan čin u životu od prvog poljupca, pokazala su najnovija istraživanja. Naime, naučnici sa Univerziteta u Teksasu su došli do saznanja da prvi dodir tuđih usana ostavlja snažniji utisak na ljude od prvog seksa.

Čak 90 odsto ispitanika priznalo je kako se priseća mnogih detalja vezanih za prvo iskustvo u ljubljenju, u odnosu na prvi seks koji vrlo često biva smetnut s uma i zaboravljen.

Naučnica Šeril Kiršenbaum koja je vodila ovo istraživanje utvrdila je da su ipak žene te kojima poljupci više znače, u odnosu na muškarce kojima je on čista naznaka za dalja seksualna dešavanja.

Studija je takođe utvrdila kako su mali i nežni poljupci mnogo delotvorniji od agresivnih i brzih i da mogu da učine da se žena brže zaljubi.

Šta vi bolje pamtite? Prvi seks ili prvi poljubac?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rasa

    26. novembar 2013 | 20:34

    Cim vidim da Zorica nesto komentarise, po navici udarim minus, a da ni ne procitam sta je napisala :)

  • Neko iz mase

    26. novembar 2013 | 12:13

    Pamtim oba

  • Ivana

    26. novembar 2013 | 19:04

    Ne pamtim ni jedno ni drugo...ne zna se šta je bilo gluplje:-) sve što je posle bilo je bilo sve bolje:-)pamtim samo dobre seksove:-)))

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA