SEKS-AFERA: Da li ste otvoreni za neobaveznu avanturu?

Ukoliko do sada niste imali priliku da se oprobate u seksualnoj avanturi, razmislte još jedanput o onome što može da vam donese ili oduzme pre nego što se konačno odlučite

  • 30

Seksualna avantura ne pristaje svakome. Za to morate da imate slobodu uma, ali i sposobnost čistog uživanja, bez uplitanja bilo kakvih emocija. Avanturi se prepuštate, o njoj ne mislite. Seks sa strancem iskorišćavate zarad sopstvenog užitka, ali ga ne vrednujete.

 

Međutim, mnoge žene katkad mešaju babe i žabe, za razliku od muškaraca koji odlično znaju kako jedna avantura funkcioniše. Emocijama tu nema mesta, u pitanju je čisti fizički i pre svega prolazni kontakt. Afera se desi i brzo zaboravlja, ali ovim pravilom ne vode se sve žene, što je jedna velika greška.

 

 

Svaka dama koja ima očekivanja nakon jedne noći koju je provela sa muškarcem, u velikoj je zabludi. On vam neće tražiti broj telefona, a čak i ako ga traži, male su šanse da će ikada nazvati. Na to, ali i gašenje bilo kakvih osećanja morate da budete spremni ukoliko želite da se prepustite neobaveznom deljenju intime.

 

 

Zar naziv "seks za jednu noć" nije dovoljno jasan? Nema očekivanja, nema drugog puta, nema srećnog kraja. Sve što počne u krevetu, u krevetu se završava. To morate da znate ukoliko želite da se uspustite u ovakav odnos. U suprotnom, bićete povređeni.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA