Pet stvari koje muškarcima nisu nimalo seksi

Iako bi mnoge žene ko iz topa rekle da muškarci balave za svime što ima grudi i zanosnu pozadinu, istraživanja govore sasvim drugačije

  • 7

Verovali ili ne, muškarci ne padaju na sve što je žensko. Istraživanja pokazuju da duge noge, grudi, zanosni pogled i zadnjica poput Kim Kardašijan nisu dovoljni kako bi privukli muškarca. Oni i te kako obraćaju pažnju na detalje i vrlo često odustaju od bilo kakvog kontakta ukoliko im se određene sitnice ne dopadaju.

Pet je stvari koje su muškarcima jako važne i koje svaka žena mora da drži pod kontrolom. U suprotnom, džaba vam lepota i zanosno telo, nećete imati nikakve šanse da privučete bilo kog frajera, makar ne za nešto što bi bilo ozbiljnija priča.

Prejaka šminka

Tamno našminkane oči, jarki karmin i nekoliko kila pudera nikada ne izgledaju dobro. Muškarci vole prirodne žene, a ne one koje izgledaju kao da su montirale lice nekoliko sati. Ovo važi i za previše parfema, jer niko ne želi da se guši. Ukratko, umerenost je važna.

Dubok dekolte i mini-suknja

Jasno, za takvom će se ženom uvek okrenuti i za takvom ribom će uvek balaviti, ali retko koji muškarac će takvu curu iz kluba poželeti da povede na piće. Krevet je jedina destinacija na kojoj možete da završite s njim. Muškarci vole kada je žena seksi samo za njih, a ako svi mogu da vide šta je u ponudi, neće vas shvatiti ozbiljno, već isključivo kao seks-varijantu.

Glasno pričanje


Naravno da vole žene koje znaju da se postave, ali ne vole one koje su u društvu uvek najglasnije. Pričate li ko da ste šuplji navrh glave, ne čudite se što vam muškarci ne prilaze. Odbijate ih prosto svojom neženstvenošću.

Tračarenje

On će poslušati tračeve, ali to ne znači da će u njima stvarno da uživa. Muškarci ne podnose tračare jer se osećaju nelagodno u njihovom društvu. Pritom, ogovaruše ih teraju da stalno razmišljaju tračare li i o njima kada nisu u blizini.

Laganje

Slatke male lažljivice zanimljive su jedino ako je reč o srednjoškolkama. Muškarci ne vole cure koje lažu, što je sasvim normalno. Ako muškarac prvi uhvati ženu u laži, sve vreme će se pitati šta ga je još slagala i nikada neće moći u potpunosti da joj veruje.

(Telegraf.rs/MojPortal)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Detlic Pera

    12. decembar 2013 | 09:35

    Ali kad stave kilo pudera... Strasno, treba im gradjevinska dozvola

  • Niko bitan™

    12. decembar 2013 | 09:08

    1- tacno 2- tacno 3 - tacno 4 - tacno 5 - tacno

  • Dr

    12. decembar 2013 | 09:59

    Ma samo nek su oni savrseni. Treba njih malo analizirati!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA