Četiri znaka da vas muškarac voli

Muškarci su škrtiji na rečima kada s radi o ljubavi i baš zbog toga je ženama često teško da provale na čemu su. Ipak, postoje jasni znaci koji mogu da vam otkriju da li ste voljeni ili ne

  • 4

Mnogi muškarci su vrlo teški na rečima, naročito kada se radi o ljubavi. Oni će radije ćutati i pokazivati svoje emocije na druge načine nego 100 puta u toku dana reći "volim te". Međutim, žene toga nisu svesne, pa se često osećaju zbunjeno i sluđeno. Ipak, trebalo bi da znaju da muškarac ne mora jasno i glasno da prizna svoju ljubav kako bi se znalo da je zagrejan. Dovoljno je da ga pročitate pomoću nekoliko trikova.

 

Ukoliko kod svog dečka primetite sledeće stvari, budite sigurni da vas voli.

 

Dugački, strastveni poljupci

 

Šer je imala pravo kad je u pesmi "The Shoop Shoop Song" pevala da je sve u njegovom poljupcu. Način na koji vas ljubi govori mnogo više od toga šta kaže pre ili posle poljupca. Ako vas ljubi strastveno, ne trebaju vam reči da biste znali kako se oseća.

 

 

Njegovi prijatelji

 

Oni mogu da glume da ste im dragi zbog njega, ali to ćete odmah primetiti. Ako su njegovi prijatelji prema vama nastrojeni prijateljski i tretiraju vas kao jednu iz ekipe, sasvim je jasno da ste važni u partnerovom životu.

 

Ponašanje nakon poljupca

 

Ako se odmah povuče, znači da nešto nije u redu. Ali ako se vaš dečko nakon poljupca smeši i gleda vas u oči, govori vam da mu je stvarno stalo. Neki muškarci poljupce shvataju kao uvertiru u seks, a ako se cela priča ne završi vođenjem ljubavi, postaju vidno razočarani. Dečko koji je srećan samo jer vas je poljubio pokazuje da vas voli.

 

 

Sluša vas

 

Ne samo kada pričate o stvarima koje su njemu zanimljive, nego uopšteno. Tip koji se trudi da čuje kako vam je prošao dan, pamti sitnice koje ste spomenula onako usput i stvari koje su vama važne - to je tip koji vam pokazuje ljubav.

 

(Telegraf.rs/Index.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • KUNTA KINTE BRE

    17. decembar 2013 | 20:55

    4 znaka, većinu svoga vremena posveti vama ili razmišljanju o vama, spreman je da učini sve za vas, potpuno je iskren prema vama, spreman je da samo vama priča o nekim tajnama .... - i sve to, da biste se ga vi "preplašile" i potražile nekoga ko vas ne ferma 5% - jer vas to uzbuđuje - (malo dramica kao u španskim limuadama baš kao što volite) ...pa tako skroz do 30-te dok se ne opametite ali tad je već kasno - i zato je broj žena u 30+ koje su same i guraju kolica u porastu. Pa zbog toga navodno i muškaraca.

  • issss

    21. decembar 2013 | 19:11

    A sta je s onima sto ne vole da se ljube?)))

  • Miroslav

    18. decembar 2013 | 03:06

    Ne slazem se

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA