Devet stvari kod žena koje zbunjuju muškarce

Muško-ženski odnosi su puni intriga kako za žene, tako i za muškarce, koji bi dali sve što imaju ne bi li saznali neke od sledećih stvari o ženama

  • 8

Muškarci imaju mnoge nedoumice koje se tiču pripadnica nežnijeg pola, a na koje jednostavno nemaju odgovore. Ma koliko se trudili da ukapiraju šta je posredi, nikako im ne polazi za rukom da saznaju šta se to mota po ženskim glavama. Štošta bi dali kada bi mogli da dođu do informacija koje se tiču nekih od sledećih intriga koje pred njih stavljaju žene.

Bivše devojke

Nakon raskida, pripadnice lepšeg pola često žele da ostanu u dobrim odnosima sa svojim bivšim partnerom, što muškarce veoma zbunjuje. Stoga neretko sebi postave pitanje: "Zašto moja bivša želi da ostane sa mnom u prijateljskim odnosima?".

Upoznavanje

Pripadnicima jačeg pola često nije nimalo lako da se usude da priđu devojci koja im se sviđa, pa se pitaju koji je najbolji način da započnu razgovor sa atraktivnom ženom, a da ih žena ne ignoriše ili odmah ne otera.

Izgled

Iako tako ne izgleda, ali i muškarci imaju neke nedoumice kada je reč o njihovom fizičkom izgledu. Neretko se pitaju koji deo muškog tela žene najviše vole i da li je ženama uopšte bitno da li su obrijani ili ne?

Seksualne želje


Kako da svoju devojku nagovore da u krevetu bude pomalo pustolovna i da joj predlože da isprobaju nešto novo, samo su neka od pitanja koja muče muškarce kada je reč o seksu.

Nazovi me

Famozno pitanje koliko je najbolje sačekati sa pozivom nakon upoznavanja i da li uopšte postoji pravilo za to, podjednako interesuje i muškarce i žene.

Prvi utisak

Prvi sastanak i ostavljanje dobrog utiska zagonetka je i za pripadnike jačeg pola, te se često zapitaju koji je najbolji način da impresioniraju žene prilikom prvog susreta, a da, ipak, ne bude previše.

Flertovanje

"Postoji li uopšte način na koji je moguće otkriti sviđam li joj se ili je prema meni samo ljubazna?", pitanje je koje se muškarcu vrlo često mota po glavi kada je zainteresovan za ženu.

Orgazam

Možda jedno od najčešćih pitanja koje pripadnici jačeg pola sebi postavljaju jeste zašto ne mogu partnerki tokom seksa da priušte orgazam.

Više od prijatelja

I na kraju, kao nedoumica koja muči i muškarce i žene jeste kako napokon napustiti tu famoznu zonu prijateljstva i uploviti u ljubavne vode.

(Telegraf.rs/Tportal.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • иронија

    17. decembar 2013 | 21:35

    Pah... Jedna će reći fuj ja ne volim dlake i bradu ... samo po nogama je okej; Druga će reći muški bez dlaka i brade nije pravi muškarac - Treća će reći da voli i obrijane noge i zadnjicu kod muškarca itd.... Onda.. Jedna će da bude jako ljubazna prema tebi i da priča sa tobom nonstop i nonstop ti se smeška i smeje tvojim šalama zato jer te smatra dobrim prijateljem; Druga će iste te stvari da radi zato jer joj se sviđaš; Treća će to raditi samo zato jer je bila dobre volje i željna dobre komunikacije onaj neki dan.... Pa posle prvog susreta... Jedna će reći da si bio i suviše agresivan ako si odlučio da je malo zagrliš, dodirneš i jedanput poljubiš na lice; Druga će reći da nisi bio dovoljno agresivan, jer nije pao (francuski) poljubac i možda nešto više; Treća će ipak reći, da nisi smeo ništa da radiš sa njom na prvom sastanku osim razgovora i (možda) zagrljaja samo kod pozdrava i odzdrava, a i 80% tog razgovora je ostavila tebi da se iskažeš pa se još možda bunila da si previše TI pričao. . . Takvih je 75%, a onih 25% imaju već momke, veze, brakove, jeidno retke nemaju... Pa sad sebi računajte šanse i nagađajte ako vam se dadne... tako da... jbg muškarčine, bolje da mi idemo na jedno pivce, utakmicu, ili sami odigrat koji basket, fudbal... a one neka plaču kraj telenovela i neka se međusobno je*u... ionako sad zadnje istraživanje pokazalo da ima svaka druga ženska neke procente homoseksualnosti u sebi, a i upotreba vibratora je u porastu. :D Svaka je ćurka danas sebi umislila da je princeza kojoj treba da dođe muškarac sa frizurom, bojom kože, odećom, cipelama, školom, poslom, karierom - skoro sve po njenom ukusu, te da klekne pred njom i laprda jezikom upravo ono što ona želi da čuje... E pa ne može tako jbg. Ne mrzim žene, ali žao mi je da ste tako zatucane u velikoj većini.

  • Tina

    17. decembar 2013 | 23:21

    Ironija~pa,nisu baš sve takve.Istina,u pravu si,većina jeste,ali kao što rekoh,postoje žene koje su suprotnost od ovakvih kao što si ih ti opisao.Za svakog po nešto,pa ko voli...:-) :-) :-)

  • Nm

    18. decembar 2013 | 23:13

    Tina pozeli meni da nadem neku u tih 25% fala unapred

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA