ŠTA ŽENE ŽELE: Tri osobine savršenog muškarca

Ni najiskusniji muškarci nemaju odgovor na pitanje šta je to što žene traže u partnerima. Tačno je da pravog rešenja zapravo i nema i da je sve stvar individue, ali ipak postoje neke sitnice koje sve dame podjednako priželjkuju

  • 17

Frajeri su se oduvek pitali šta je to što bi zadovoljilo jednu ženu. Međutim, čak ni nakon toliko godina pisanja i pričanja o ženskim potrebama, ali i proživljavanja raznih iskustava, nisu uspeli da pronađu odgovor. Tačno je da pravog rešenja zapravo nema, ali ipak postoje stvari koje svaka dama traži u muškarcu.

Na prvom mestu je iskrenost. Ona je ženama jako bitna i najviše od svega ne podnose kada iskrenosti u vezi manjka. Kada muškarac bezrazložno laže, žene su spremne čak i da raskinu, jer im je od svega bitnije da na partnera mogu da se oslone. Bez oslonca, veza je po mišljenju svih dama na vrlo klimavim nogama.

Na drugom mestu ženskih potreba je sposobnost muškarca da sluša. Žene vole kada pored sebe imaju partnera kojem mogu da se povere, koji će znati da ih sasluša, savetuje i bude im podrška u svakom trenutku. Imate li tu moć, izdvojićete se u moru površnih ljudi kojima reči na jedno uvo uđu, a na drugo još brže izađu. Slušajte je šta priča i bićete posebni za nju i poželeće vas zauvek u svojoj blizini.

I na trećem, ali ne i manje važnom mestu, nalazi se zrelost. Žene vole pre svega muškarce koji razmišljaju zdravorazumno, koji su odlučni i znaju šta hoće. U muškoj je prirodi da budu jak i uvek čvrst oslonac ženana, a u situacijama kada je obrnuto, dame se vrlo brzo okreću nečem novom, nečemu što će ih staviti u ulogu štićenica, a ne zaštitnika. Žena je krhka i normalno je da traži nekog ko je jači od nje. Sve ostalo ne dolazi u obzir. Stoga, nemojte se previše dvoumiti, već lupite šakom o sto.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mrs.L***

    18. decembar 2013 | 15:06

    Ja sam nasla mog savrsenog i nedam ga nikome ☺️❤️

  • Lady D

    18. decembar 2013 | 14:14

    Kada bih nasla takvog, cuvala bih ga kao malo vode na dlanu, ali su mi vece sanse da naletim na belog medveda dok se setam gradom.

  • Tina

    18. decembar 2013 | 15:01

    Vazno je imati kraj sebe osobu kakva ti odgovara.Svi smo različiti,pa tako i naše želje,prohtevi.Dobra komunikacija,razumevanje,tolerancija.Meni to odgovara.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA