Zašto NG treba dočekati u crvenom vešu?

Za Novu godinu je obavezno imati nešto crveno. Bez obzira na to da li ste sujevjerni ili ne, neka ova boja bude vaš izbor za Novogodišnju noć, jer je u pitanju boja ljubavi!

  • 8

Nova godina je zasigurno jedan od datuma za koji se veže najviše običaja i raznih malih rituala, uglavnom u vezi sa romantikom. Na primer, Novu godinu prvo bi trebalo čestitati osobi suprotnog pola.

Crvena boja ostavlja moćan utisak, a možete je nositi bilo kakav doček da planirate. Ako idete na neki glamurozan doček birajte elegantne haljine koje ostavljaju utisak perfektnog ukusa i stila. Ovu boju možete odabrati i za doček u nekom klubu ili zabavi i izgledaćete veoma privlačno i seksi, ali i na trgovima možete biti u centru pažnje, ako izaberete kaput ili jaknu u crvenoj boji.

Ipak, svi se slažu da je crveni donji veš ključan, jer prema tradiciji mnogih zemalja ovako izazovna kombinacija će vam garantovano naredne godine doneti sreću, kako u ljubavi, tako i u seksu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA