ADRIJANA LIMA: Momci, evo kakav veš da kupite svojoj dragoj

Adrijana Lima odlučila je da posavetuje sve pripadnike jačeg pola i da im da do znanja kakav veš žene vole da dobijaju na poklon za vreme novogodišnjih praznika

  • 11

Ko će bolje da vas savetuje koje seksi komade donjeg veša da kupite devojci, do najzgodnija mama na svetu, Viktorijin anđeo i jedan od najlepših supermodela sa modnih pisti, Adrijana Lima. Ona zna koliko je muškarcima teško da odaberu idealan poklon za devojke, pa je odlučila da im pomogne pri odabiru onog najboljeg.

Kada je reč o donjem vešu, žene ga naprosto obožavaju. Ne postoji dama kojoj nije bitno da u svom ormanu ima nekoliko kompleta gaćica i bruseva koje će ponosno pokazati svom muškarcu u krevetu. Znajući to, Adrijana misli da je kupovina seksi veša devojci super ideja.

- Ono na šta najpre treba obratiti pažnju je veličina grudnjaka i gaćica. Od toga treba poći. Saznajte njenu idelanu veličinu tako što ćete krišom pogledati na etiketi. Iznenađenje je poenta priče i neće biti zanimljivo ukoliko je direktno pitate - savetuje Lima.

Komade birajte u odnosu na svoj lični ukus. Ono što se vama dopada, zasigurno će se dopasti i njoj, stoga se osmelite i birajte slobodno ono što bi vas na njoj najviše uzbudilo. Ne ustručavajte se od haltera, tangi i korseta, seksi spavaćica i svega ostalog u čemu biste želeli da je vidite u krevetu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA