VATROMET STRASTI: Doživite brzi seks i još brži orgazam

Ukoliko odavno niste ludovali u krevetu, ali i van njega, pravo je vreme da se malo trgnete i pomoću par trikova začinite svoj seksualni život

  • 9

Seks je polje života koje vam omogućava da eksperimentišete. Nema razloga da se vaše seksi igre svode isključivo na četiri zida i krevet. Mnoštvo je mesta koja vam mogu doneti podjednak, ako ne i veći užitak. Vreme je da se osmelite, pokupite par zanimljivih ideja, a potom sve to lepo sprovedete u delo.

Šta čekate? Počnite u roku od odmah da istražujete sledeća mesta.

Kupatilo

Ostavite tuš malo uključen, bar ispočetka kako biste napravili vruću atmosferu. Brzinski seks ispod tuša obećavajući je i poseban doživljaj.

Kancelarija

Ako imate privatni biznis ili potpuno izolovanu kancelariju, samo izvolite. Nivo adrenalina biće očaravajući kada pobacate sve sveske sa stola i krenete da skidate jedno drugo znajući da neko može da naiđe u svakom trenutku.

Auto

Kada drugi put budete krenuli automobilom na duge staze, u trenutku kada vas bude hvatao mrak, razbudite se jednim brzim seksom. Tako ćete veoma efikasno osvežiti putovanje.

Kuća vaših roditelja


Dobar razlog za ovaj seks jeste taj što morate da budete jako brzi i tihi kako vas ne bi uhvatili. Nađite neki zgodan trenutak za brzinski seks i uživajte u strastima.

Hotel

Ako želite injekciju strasti, nađite se na piću u hotelskom predsoblju i pozovite partnera da se nakrato izgubite iz vida i posetite hotelsko kupatilo. Naravno, poželjno je da budete što tiši i brži i ovaj seks ćete garantovano pamtiti ceo život.

Bilo gde napolju

Ako baš želite da okusite seks na otvorenom, budite stvarno brzi jer ipak ste u javnosti. Ipak, ne zaboravite da ponesete ćebe jer pesak, kamenčići ili čak trava mogu da budu neprijatni. Uhvatite momenat kada su se svi razbežali negde i krenite da skidate jedno drugo. Nesumnjivo ćete uživati.

WC aviona

U pitanju je jedno riskantno, ali nezaboravno iskustvo. Čekajte momenat dok svi putnici mahom ne krenu da padaju u san i kad se situacija poprilično stiša, stupite u akciju. I ne zaboravite da budete tihi.

(Telegraf.rs/Tportal)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA