ŽENE, PAŽNJA: Ovo su najbolji ljubavnici na svetu

Ukoliko planirate neki odmor ili čak letovanje, a zaljubljenik ste u avanturu, flert i zavođenje, postoji jedna destinacija koju bi trebalo da posetite

  • 7

Večito pitanje koje nikada ne gubi na važnosti je "Ko su najbolji ljubavnici?". Odgovor je svakako važan, naročito ženama koje vole avanture, putovanja i eksperimentisanja u krevetu. Ukoliko ste i vi jedna od njih, a još uvek niste smislili gde biste mogli da pođete na odmor ili da uplatite letovanje, mi imamo rešenje za vas. Zemlja vaših snova je...Italija.

Najnovija istraživanja pokazuju da tamo žive najveći i najbolji ljubavnici na svetu. Studija koja je rađena u saradnji sa 6.000 ispitanika raznih narodnosti pokazala je da su Italijani izuzetno sposobni u krevetu.

Čak 64 odsto Italijana i Italijanki je izjavilo kako su i više nego zadovoljni seksualnim životom, a odgovarali su na pitanja koja se tiču dužine seksa, orgazma, preuranjene ejakulacije i sličnih stvari.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • gordan

    21. januar 2014 | 21:48

    uopste nije tacno, zivim u Italiji, i italijanke uopste nisu zadovoljne italijanima, jer nisu nikakvi ljubavnici, koja god je probala nekoga druge narodnosti, bila je zadovoljnija, i dosla je do zaljucka da italijani nisu nikakvi ljubavnici, jesu oni koji sarmiraju i osvajaju devojke, ali ljubavnici, bas i nisu

  • Dule

    22. januar 2014 | 00:02

    Ja I dalje mislim da sam ja taj..

  • andrea

    22. januar 2014 | 08:23

    Najbolji ljubavnik je onaj sa kojim vam se poklopi seksualna energija i koji je podjednako maštovit i strastven kao i vi odakle god da je.Nisu pripadnici jednog naroda svi isti,pa da se tako generalizuju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA