Muškarci pre troše pare na šoping nego na kurve

Poslednje istraživanjepokazalo je da njih čak polovina pripadnika više uživa u kupovini nove odeće, a sve manje njih voli izlaske u striptiz barove ili javne kuće

  • 6

Najnovije istraživanje časipisa Esquire donelo je potpuno neverovatne rezultate o muškom rodu! Ispostavilo se da frajerima uopšte ne pada toliko teško da svojim partnerkama često kažu”volim te”, a većina njih priznala je da su u zadnjih mesec dana barem jednom briznuli u plač.

Skoro svi ispitanici otkrili su da redovno stavljaju parfem, ali nije ni zanemarljiv broj onih koji farbaju kosu, koriste kremu za lice ili mažu telo losionom za samopotamnjivanje.

- Savremeni momci svesni su toga da ono što govore ili čine više nije u skladu s tradicionalnim mačo standardima. Sve se promenilo, od toga kako se odnose prema svojim automobilima, pa sve do izbora omiljene muzike ili filmova – prokomentarisao je urednik časopisa Esquire, Ričard Dorman.

Za muškarce više nije tabu da priznaju da su spremili ručak ili večeru za porodicu i prijatelje. Međutim, sve manje njih ide u barove sa go-go igračicama. Sada je, posebno među mladima, sve popularnije slanje seksi SMS poruka.

Neke stvari se ipak ne menjaju. Muškarci s podjednakim žarom uživaju u gledanju utakmica i navijaju svim srcem za svoje omiljene timove ili sportiste. Što se seksualnih aktivnosti tiče, sve zavisi od godina. Muškarci stariji od 45 godina retko imaju seks više od dvaput nedeljno, dok se mlađima dešava da im se ne posreći uopšte.

(Telegraf.rs / Esquire)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA