Šta muškarci žele da im radite nakon seksa?

Ukoliko ste mislili da je spavanje jedino što muškarca zanima nakon seksa, prevarili ste se. Nekoliko je akcija koje su mu milije od padanja u san

  • 14

Nakon seksa žene vole da razmenjuju nežnosti i zagrljaje. A jeste li se ikada pitali šta je to što vole muškarci? Da spavaju? Ne. Da ustanu i gledaju TV ili popuše cigaretu? I tu je negativan odgovor. Muškarci su emotivniji nego što mislite.

Ma koliko vi verovali da oni ne vole da se maze i razmenjuju dodire, prevarili ste se. Nekoliko je stvari koje možete da priuštite svom frajeru nakon seksa, a koje će ga još više raznežiti i poslati na sedmo nebo.

Udelite mu kompliment

Muškarci ponekad sumnjaju u svoje ljubavničke sposobnosti, stoga ne zaboravite s vremena na vreme da pohvalite svog čoveka. Malo laskanja nikome ne šteti, a zauzvrat ćete ga održati budnim te mu probuditi želju za ponovnim dokazivanjem. Naglasite seks-poze koje su vam se svidele i garantujemo da ćete ih kad-tad ponoviti.

Istuširajte se zajedno

Muškarci jednostavno obožavaju tuširanje nakon seksa, još kada dolazi u kombinaciji sa nagim ženskim telom, za njih nema boljeg scenarija. Počnite tako što ćete jedno drugom lagano prati leđa, ramena i vrat. Uživajte u mlazu tople vode koja miluje vaša priljubljena tela, mazite se, masirajte i ljubite. Dokazano je da topla voda produžuje uzbuđenje i poboljšava protok krvi.


Masirajte ga

Samo zato što se seks završio, ne znači da i ruke moraju da prestanu da rade. Masiranje je idealna prilika da i dalje ostanete u fizičkom kontaktu. Legnite na bok, okrenite se prema njemu i lagano prstima pravite krugove po njegovom torzu. Počnite na grudima, nastavite oko pupka, prema karlici i potom se vratite prema gore. Izbegavajte intimnu zonu jer je ona nakon seksa još uvek osetljiva.

Priljubite se uz njega

Žene obožavaju kada se nakon seksa grle i maze, a dokazano je da je mit da muškarci u tom ne uživaju. Većina frajera želi da oseti bliskost nakon seksa, stoga mu ostavite prostora da se namesti, a nakon toga se nežno priljubite uz njegovo telo - neće moći da vam odoli.

Samozadovoljavajte se

Činjenica je da je muškarcima nakon seksa potreban oporavak pre nego što ponovo krenu u akciju. Ako ste nestrpljivi počnite da dodirujete svoje telo - možda mu to bude dodatna stimulacija da se i sam baci na posao. Dajte mu do znanja da vam je bilo odlično i da želite da ponovite. Bez obzira na to hoće li on prihvatiti poziv ili ne, imajte u vidu da muškarci vole da gledaju ženu koja se samozadovoljava, to ih neizmerno pali.

(Telegraf.rs/She)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • muskarac

    28. januar 2014 | 17:29

    Ma jeste volimo posle sexa i da otrcimo maraton.

  • Siromah

    28. januar 2014 | 17:29

    Posle sexa želje i potrebe su različite u zavisnosti da li je sex bio sa svojom ženom ili s tuđom,...pa ozbiljno(budite realni)

  • BIBER

    28. januar 2014 | 17:30

    Nakon sexa, opet sex

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA