Šta žene smatraju dobrim seksom?

Došlo je vreme da konačno shvatite šta se to ženama, kada je reč o igrarijama u krevetu, mota po glavi, kao i šta za njih znači dobar, odličan ili savršen seks

  • 14

Muškarci i žene u velikoj meri doživljavaju seks drugačije, baš zbog toga frajerima ne polazi za rukom da u potpunosti razumeju ženske potrebe i želje. Međutim, mi smo tu da vam otvorimo oči i pomognemo da rešite svoje dileme. Ukoliko želite da zadovoljite svoju dragu i naterate je da poželi još, nekoliko je stvari koje morate da imate na umu.

Kvalitetna predigra

Ženama je predigra deo seksa. I kada razmišljaju o tome da li je nešto bio dobar seks, u razmišljanje uključuju i predigru. Kako ste je zaveli? Šta ste joj govorili? Gde ste je dodirivali? Kako ste je gledali? Sve je to ženama važno i ključno za procenu da li je seks bio dobar ili nije.

Opuštenost i ugoda

Ovo je izuzetno važno na početku veze kada stvari još možda nisu definisane. Žene vole da znaju na čemu su, a ako ne znaju, postaju anksiozne i napete. U takvom stanju ne mogu da dožive orgazam pa je izuzetno važno da muškarac zna da je opusti - što rečima, što delima.

Poznavanje erogenih zona

Svaka je žena različita i ono što pali jednu ne pali nužno i drugu. Svaka dama ima svoje erogene zone, a kada shvati da ih je muškarac otkrio i da zna šta treba da radi sa njima, svrstava ga u kategoriju dobrih ljubavnika.


Istraživanje i igrice

Iako na početku neće reći, a ni pristajati na neke neuobičajene stvari u seksu, žene maštaju o njima. S vremenom i kada se opuste, vole da istražuju seksualnost i da igraju igrice. Kada to mogu da rade s muškarcem, nesumnjivo je da uživaju u seksu.

Klitoris

Zvuči neverovatno, ali mnogi muškarci ili ne znaju gde je klitoris ili ne znaju kako da ga stimulišu. Za žensko zadovoljstvo klitoris je ključan. Kada muškarac tačno zna šta treba da radi sa njim, žena može da doživi vrhunac za vrhuncem. Treba li posebno napominjati da to ulazi u kategoriju dobrog seksa?

Jezik je glavno oružje

Uz mozak, jezik je najvažniji seksualni organ. Zašto? Uz pomoć njega se govore prave reči, on je zaslužan za ljubljenje, ali igra i veliku ulogu u oralnom zadovoljavanju žene. Dakle, ako se ne znate da se služite jezikom, hitno naučite, jer dobar jezik je dobar seks, ma koliko mi ćutali o tome.

(Telegraf.rs/Tportal)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA