Ovo su magične brojke koje pale muškarce!

Kada razmišljaju o ženama, ženskim adutima i seksu, muškarci na umu imaju nekoliko vrućih, ali i škakljivih brojki

  • 14
Seksi devojke sa tetovažama Foto: vasi.net

Zna se da muškarci svakodnevno razmišljaju o seksu i da je izvajano žensko telo uvek predmet njihove nepresušne požude, ali se zapravo manje zna o slikama koje im se motaju po glavi. Naime, reč je o vrlo zanimljivim seksualnim fantazijama, ali i principima koji se vezuju za pojedine brojke, a o čemu je zapravo reč, upravo ćete saznati.

PET BIVŠIH MOMAKA

Pet je brojka koju frajeri tolerišu kada su u pitanju bivši frajeri. Shvataju oni da vi niste časna sestra i da imate prošlost, ali ako ta prošlost podrazumeva broj bivših momaka koji je veći od pet, možda je bolje da mu je prećutite. Ono što ne zna, ne može da ga povredi, zar ne?

TROJKA

Ovog puta ne mislimo na seks fantaziju sa dve devojke u krevetu, već na dimenzije grudi. U pitanju je veličina grudnjaka koju većina frajera smatra kao savršenu. Ali nemojte se uzrujavati ako navedena veličina nije vaša. Ukusi su različiti, a i muška opsednutost ženskim grudima ne podrazumeva da ih oduševljava isključivo jedna veličina. Oni su oduševljeni grudima uopšteno.

ŠESNAEST GODINA

Iako frajeri nemaju ništa protiv veze sa mlađom ili starijom ženom, 16 godina razlike, godina gore-dole, im zvuči prihvatljivo, bilo da se radi o ženi koja je 16 godina mlađa, ili ženi koja je 16 godina starija od njih. To zvuči prihvatljivo sve dok devojka ima preko 20 godina.

DVA SASTANKA

Dva dejta bi trebalo da prođu pre nego im se žena uvuče u krevet. Završite li zajedno pod čaršavima pre toga, mogao bi na vas da gleda kao na ženu sumnjivog morala, a budete li čekali duže, mogao bi da se uplaši da s njim nešto nije u redu. Ali, ako izađete dva puta, a tek nakon toga spavate s njim, bićete kvalitetan materijal za ozbiljnu vezu.


(Telegraf.rs/MojPortal)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ana

    7. februar 2014 | 18:44

    Uuuu jako nam je bitno šta muškarci misle xaxaxaxa

  • lan

    7. februar 2014 | 21:32

    Posle dva dejta može da ima sex sa momkom!??. Pa vi ste ludi takve devojke nikad nisam gledao kao šansu za vezu "Što se tiče morala, MORALA SAM". P.S To su lake ribe...

  • MarkoBG80

    7. februar 2014 | 20:19

    A ti si Anci izgleda mnogo pametna:))

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA