Želite da ga napalite? Pošaljite mu vrući SMS!

Ukoliko želite malo da osvežite svoj seksualni život i iznenadite partnera vrućim predlogom, sve što treba da uradite je da uzmete telefon u svoje ruke i iskucate neku od sledećih poruka

  • 8
Seksi štikle Foto: wallpaperhdfree.com

Zapalite ga večeras! Muškarci vole kada ih žena iznenađuje, kako u krevetu, tako i van njega. Pokažite mu da ga želite, da ga obožavate i da jedva čekate da ga bacite na krevet. Sve što vam treba je brzi par prstiju, mobilni telefon i malo mašte, a mi smo tu da vam pomognemo.

Ovo su vrući predlozi koji će vam dobro doći, pa nema razloga da mu već sada ne iskucate jednu od sledećih poruka.

SAMO ZA TVOJE OČI

Muškarci su po prirodi posesivni. Upravo iz tog razloga, ideja da nešto što obožava na vama pripada njemu i samo njemu, potpuno će ga raspametiti.

Postarajte se da se oseća kao da vas dvoje imate neku prljavu tajnu. Pošaljite mu nestašnu sliku uz ove reči kao dodatak i instant erekcija je zagarantovana!

SANJALA SAM TE VEČERAS

Možda ga niste sanjali uopšte, možda ste sanjali neku potpunu glupost, ali spomenete li mu da ste ga sanjali, on će automatski zaključiti da se radilo o nekom vrućem, prljavom, seksi okršaju.

Najbolje je ne otkrivati mu previše detalja i pustiti njegovu maštu da divlja. A verujte nam da će podivljati...


VEČERAS KADA DOĐEMO KUĆI...

Poruku dovršite kako god želite, slobodno mu izložite ceo scenario koji ste zamislili ili mu jednostavno dajte do znanja kako jedva čekate da dođete kući i divlje se poseksate... Verujte nam da ceo dan neće razmišljati ni o čemu drugom do o vama.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lola

    8. februar 2014 | 18:22

    Ranije se o ovome govorilo sa drugaricom u cetiri oka...a sada lepo novinama...zasto se pitamo kakva nam je omladina i kuda odosmo...sve sto je nekada bila prica za poverenje to je danas na izvolite...u narednih par godina ce stvarno neka mucena starleta otvoriti srednju skolu da nam se obrazuje nacija a evo sa ovakvim sadrzajem ce udzbenici biti

  • Lola

    8. februar 2014 | 21:55

    Davore po tvom komentaru bih rekla da si jako mlad pa cu ti reci jezikom koji razumes...zbog vas modernih mi odosmo u tri lepe...podrzavam te u tome da treba ici u korak sa vremenom npr. Ne treba jahati konja kada su ljudi izmislili automobile logicno...isto tako bi trebalo da bude logicno da ovakve stvari ne citas u dnevnoj stampi vec u casopisima predvidjenim za to...

  • Davor

    8. februar 2014 | 19:47

    @Lola. Vidim ti se sveže vratila iz 16.veka puna utisaka.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA