Ono što je ovaj par snašlo nakon 67 godina braka zvučaće vam nemoguće, ali se stvarno desilo!

Ako ste ikada gubili nadu u postojanje večne ljubavi, romantična priča ovo dvoje ljudi će vam je zauvek povratiti

  • 10

Olimpija (95) i Majkl Denitis (94) bili su u srećnom braku dugih 67 godina. Rođeni su u istom porodilištu, odrastali u komšiluku, zavoleli se u školi... Venčanje i zasnivanje porodice je za ovo dvoje Amerikanaca iz nju Džersija predstavljalo najlogičniji mogući korak.

S obzirom na to da su zajedno proveli čitav životni vek, nimalo ne iznenađuje to što su i ovaj svet napustili zajedno. Iako to nisu znali, niti su se dogovarali, poslednji dah ispustili su ovog februara, u razmaku od samo nekoliko sati.

Kada je Olimpija jednog dana umrla u bolnici od upale pluća, njihova deca, unučići i praunučići, doneli su odluku da ništa ne kažu Majklu, koji se u tom trenutku borio s rakom u drugoj bolnici.

Mislili su da, ako prećute, deka Majkl ima više šansi da se izbori sa svojom bolešću. Bila mu je neophodna sva snaga kako bi se što pre vratio kući svojoj prodici.

Međutim, starac je svojim šestim čulom osetio da njegove voljene Olimpije više nema. Nakon samo 32 sata od smrti supruge i Majkl je preminuo.

Po svemu sudeći, oboje su želeli da stalno budu nerazdvojni. U životu ili smrti, Olimpija i Majkl će zauvek biti zajedno. Slava im!


(Telegraf.rs / NJ)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • romanticni zmaj

    11. februar 2014 | 16:54

    nek im je laka zemlja i slava im! :-)

  • Vladimir

    11. februar 2014 | 18:33

    Proslog meseca u mom komsiluku desila se ista tragedija ,na isti dan u razmaku od par sati upokojili su se meni jako drage komsije baka i deka u kasnim osamdesetim godinama svoga zivota. Neka im je vecna slava.

  • Saki

    11. februar 2014 | 18:06

    Eto sta cine vezane dushe!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA